Boicot Impotriva Scumpirii Combustibililor ! E Timpul Sa Luam Atitudine !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cred ca efectul ar fi nesesizabil pentru o saptamana.
    mai repede cred ca ar avea efect ce propun altii aici
    PREFERENCE 1.6

Comment

De ce tocmai Petrom? Cine a hotarat asta? Argumente?
      ...manipulari... manipulanti...

Comment

Originally posted by ParuLuScorilo View Post
        De ce tocmai Petrom? Cine a hotarat asta? Argumente?
        ...manipulari... manipulanti...
        Asa s-a hotarat la nivel de tara, fidnca petrom si Omv detin monopolul in Romania. Nu avea rost sa boicotam pe toti, decat o singura companie ca sa se simta.!!!

Comment

Eu boicotez Lukoil dintotdeauna, ca are benzina proasta. Si pe Rompetrol, de cateva ori am pus de la ei si masina tremura si facea ca un tractor. Si pe Mol ii boicotez, mai nou, ca au benzina buna dar scumpa.
          LE: tocmai asta era intrebarea : cine este acel "s-a"? care mereu hotaraste in numele nostru? la nivel de tara si de partid, cred?
          Last edited by ParuLuScorilo; 22 January 2011, 01:20.

Comment

Boicotezi Lukoil degeaba , lor nu le pasa nu e de stat;) si plus k si asa vanzarile lor sunt foarte slabe datorita faptului k au o benzina jalnica...asa ca ramane Petrom si Omv !!
            TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

Boicotati voi OMV, ca-l boicotati degeaba, nu ei sunt de vina ca e benzina scumpa, dar deh, comentati si voi ca sa va aflati in treaba.
              Si 2. ceilalti de unde credeti ca au carburant ?
              Tot de la OMV, va spun eu

Comment

Topicul asta nu a fost facut pt discutii in contradictoriu . Va rog frumos sa nu degeneram . Nu vreau sa se ajunga la certuri inutile .

P.S. : Eu nu vad un lucru rau in manifestatiile astea . Cineva trebuie sa ia atitudine .

Comment

IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM. Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei … ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata… FORTATA DE NOI !Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina .. raspandeste acest mass Va multumim si nu alimentati !!!

Asa ar putea suna mesajul care il putem trimite pe mess si pe retelel de socializare.

Comment

Romani, uniti-va!

sunt alaturi de voi colegi, am inceput sa strang iar si nu-i iert deloc!
                    Attached Files
                    lipsa text

Comment

azi boicot boicot iara la oa 17 la cablu haideti sa ii invadam
                      vopsitorie preturi bune

Comment

data trecuta au fost decat 13 masini .......jalnic ..........
                        Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                        Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                        Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

Pt ca in afara ca acum 2 dati a fost organizarea proasta , s-au mai gasit si baieti de treaba ca NAS si altii care s-au certat cu ceilalti .. si de asta nu o sa mai vina lumea ..

Comment

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                            Pt ca in afara ca acum 2 dati a fost organizarea proasta , s-au mai gasit si baieti de treaba ca NAS si altii care s-au certat cu ceilalti .. si de asta nu o sa mai vina lumea ..
                            Atunci nu am putut veni eu, nu stiu daca ati observat dar eu tipam dupa toti si ii bagam in coloana, dar Nas avea dreptate, decat sa vina degeaba mai bine sa plece acasa!!!!

Comment

Da Alex .. ai dreptate .. dar daca vorbesti urat oamenilor pierzi din sustinere .. pe mine unul m-a enervat atitudinea asta a asa-zisilor organizatori de atunci .. pt ca a fost facuta fara cap si fara bun-simt .. eu am mai zis .. eu nu o sa mai particip la boicoturile astea ..
                              S-a transformat boicotul asta intr-o chestie in care fiecare vrea sa demonstreeze ca el e cel mai tare "protestant" .. si ca merita premiul de "protestantul anului" .. ideea era alta ..

Comment

protestantu anului se acorda celui ca re isi face masina boboc in benzinarie

ps e o gluma asa ca tratati0o ca atare
                                vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google