Lasa Sli mai bine sa le faci o surpriza .. ar fi mai de efect ..
Intalnirea regionala de la Brasov 2011
Collapse
X
-
Originally posted by Mishu View Postvreau si eu sa merg dar n-am cu cine
care ma ia si pe mine ?Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
@Misule daca vrei sa vii se gaseste loc prin vreo masina .. cu o saptamana inainte o sa facem o lista serioasa ca sa vedem cum ne organizam ..
@Viberul - hai sa iti explic o chestie ca am vazut ca ai zis ca nu are rost sa mergem 2-3 masini
Daca te-ai uitat pe lista ai vazut ca celelalte filiale ale clubului participa cu mai multi membrii , DAR cei care participa de la ei nu e prima oara cand vin la regionale sau nationale , ca si ei au inceput la fel .. prima oara au mers 2-3 masini .. s-au imprietenit .. au mai venit anul viitor inca 2-3 masini si in felul asta a devenit grupul mai strans . Plus ca in timp iti faci prieteni pe forum din alte orase si o sa doresti sa stai macar o data pe an sa glumesti .. sa povestetsti .. sa te simti bine .
Si de asta trebuie , din punctul meu de vedere , sa participam si noi la Brasov . Nu conteaza cati o sa fim ..
Ti-am explicat lucrurile astea in cel mai prietenesc fel .. nu am nimic cu tine .. sper sa nu fie cu suparare !Last edited by MihaitzaMCV; 17 February 2011, 13:22.
Comment
Comment