Domn Razvan, vreau la peste. Ai auzit ceva in ultima vreme..in afara de cele mentionate mai sus...as vrea sa plec din seara asta pana maine.
La Pescuit , Unde Cand Si Cu Cine ??? Doar pt prahoveni !!
Collapse
X
-
nu pot sa iti recomand nimic
plec si eu maine seara la gradistea (daca nu apare ceva nepravazut). au fost niste amici si au prins bine la bat langa mal. au venit cu ciortanica pana in kilogram aproximativ 27 kg. momeala bonduelle
Last edited by RAZVAN-005; 7 June 2013, 16:54.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postnu pot sa iti recomand nimic
plec si eu maine seara la gradistea (daca nu apare ceva nepravazut). au fost niste amici si au prins bine la bat langa mal. au venit cu ciortanica pana in kilogram aproximativ 27 kg. momeala bonduelle
http://www.vplay.ro/watch/zvgng9v1/Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
totusi a fost ceva...eu am prins numai caras cat bricheta si chinezesc d'ala cat batul de chibrit..am avut fel de fel de porumb cu usturoi, cu miere, bonduelle, pufuleti, bile d'alea din polistiren...degeaba.
Sincer, nu ma duc sa prind balene..nici nu am scule pentru asa ceva...ma duc pentru distractie..oricum nu iau acasa pestele, dar mai rau te enervezi cand ai parte numai de chinezesc si regine mai mici ca degetul aratator.
Comment
Comment