Spor la treaba andrei...
Modificari/imbunatatiri Dacia Logan(pentru Prahoveni)
Collapse
X
-
acum cred ca pot sa spun ca in sfarsit o masina la care muncesc si eu ca sa iau si io acolo ceva,ca la ultimele 2 a fost jalnic,ce am luat pe mere am dat pe pere,piersici si caise...adica am iesit in minus eu,dar asta e viatza !Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Anunt de mare importanta!
Fac acest anunt valabil pentru toti,pretul la VOPSITORIE pentru o totala este acum de 2000 de ron pentru 2K si 2200 pentru 1K,manopera si materialele necesare fiind incluse in acest pret!!!
Masini in lucru acum:VW Golf 5(total-schimb de culoare),BMW 730(vopsire 60%),Dacia Super Nova(Aripi+capota),urmeaza 2 bmw-uri,unul total si unul 2 aripiLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Salutare,
Cine stie e unde as putea lua o consola centrala pt logan PH2(aceea unde e schimbatorul de viteze si frana de mana-pt un preferance)?A mea a suferit un mic accident si arata cam urat.
Ma mai intereseaza si cine poate sa ma ajute cu sistemul audio.Vrea sa schimb mp3-ul actual,un sony cu acesta http://www.altex.ro/radio-auto-jvc-k...-wma-mp3-negru si vreau sa remontez toate cablurile asa cum trebuie.Initial m-am ocupat cu un prieten de asta si a iesit cam prost(m-am trezit ca tot am parte de scurturi si nu imi prea place).ceva sfaturi pentru niste boxe mai bune si nu foarte scumpe pe 13 fata/spate?
Comment
-
150-200 de lei,pret ce include materiale si manopera,dureaza o zi,asta daca vi de dimineata
Originally posted by nonameyet View PostMa interesa daca e cineva prin Ploiesti.Nu prea imi vine sa merg in Campina pentru un Mp3 si 4 cabluriLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Este super Andr33y. Eu sunt din Ploiesti si din primavara tot ce am de facut la masina numai la el merg. Si intradevar preturile la manopera piese si materiale sunt mai mici in Campina decat in Ploiesti. Il recomand tuturor cu toata placerea si garantat ca face treaba buna si de o calitate deosebita.Last edited by Stefan Tiberiu; 22 November 2012, 21:32.sigpic
Comment
-
Dupa o revenire incredibila a acelui Audi 80 in lucru,este aproape gata,maine il predau proprietarului,a iesit intr-adevar ceva superb,mie imi place ce am facut si ce a iesit,aici sunt doar cateva poze si momentan nu zic nimic ce am facut la masina,o sa zic la final cand o sa atasez si pozele finale:
20121208_122110.jpg
20121208_122116.jpg
20121208_122129.jpg
20121208_122156.jpg
20121208_122221.jpgLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postasa de mult rosu a vrut proprietarul ?stai sa o vezi gata
Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment