If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu am avut telefon la baterie sa fac poze cand am pregatit-o,chiar imi pare rau,o sa pun pozele care le-am facut la finalul lucrarii
pozele sunt facute cu telefonul,imi cer scuze daca vreuna e mai proasta calitativ: Andr33y.s Photo040.jpg
alin..de ce spui ca nu se pricepe?da si tu niste argumente. mie mi-a vopsit barile si bandourile si sunt foarte multumit. acum nu cred ca te asteptai sa iasa ca la uzina....sau din fabrica. eu zic ca vopseste destul de bine.
Imi pare rau pt andrei...dar nu se pricepe la vopsit sau tinichigerie. Mai bine rezuma-te la pus chedere sau mai stiu eu ce porcarii!
prietene te rog frumos sa vi cu argumente. tu ai fost interesat de montaj de boxe. de unde pana unde esti critic la capitolul vopsitorie. fair-play ar fi din partea ta sa iti ceri scuze in mod public fata de cel acuzat.
eu am vazut doua lucrari de vopsitorie realizate de el si pot spune ca sunt fara cusur. dar probabil varsta este vina ca esti asa de impulsiv.
o zi buna iti doresc !
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
prietene te rog frumos sa vi cu argumente. tu ai fost interesat de montaj de boxe. de unde pana unde esti critic la capitolul vopsitorie. fair-play ar fi din partea ta sa iti ceri scuze in mod public fata de cel acuzat.
eu am vazut doua lucrari de vopsitorie realizate de el si pot spune ca sunt fara cusur. dar probabil varsta este vina ca esti asa de impulsiv.
o zi buna iti doresc !
masina din poze este a lui..(ALN)....si poate in scurt timp o sa vina cu argumente...trebuia sa se astepte ca nu o sa iasa ca noua ..mai ales ca nu are cuptor si mai sunt unele lucruri zic eu.....
Ar fi bine ca pe viitor Andr33y4Kry sa puna poze before/after..ca sa nu mai lase loc de interpretari......
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment