Frumos .. chiar pare o lucrare buna ..
Modificari/imbunatatiri Dacia Logan(pentru Prahoveni)
Collapse
X
-
salut
Originally posted by bidepa View Postsalut...manerele exterioare la logan ai putea sa le dai jos? si sa pun altele in culoarea masinii.
acum am in lucru o super nova,o sa fac poze si la asta daca vreti sa vedeti cum merge treabaLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Salut,
Zi-mi te rog cat m-ar costa de vopsit un logan berlina cu vopsea neagra metalizat + reparatii de tinichigerie (pe alocuri mai e putin indoita tabla dar nu grav, infundaturi usoare de la pietre etc.) si cat timp ar fi procesul. Precizez ca ma intereseaza sa o vopsesti absolut peste tot unde acum ea este vopsita cu albastru (pentru ca masina e albastra ca in poza de la avatar).
Merci frumos si astept raspunsul tau
Comment
-
salut
Originally posted by UnDeR View PostSalut,
Zi-mi te rog cat m-ar costa de vopsit un logan berlina cu vopsea neagra metalizat + reparatii de tinichigerie (pe alocuri mai e putin indoita tabla dar nu grav, infundaturi usoare de la pietre etc.) si cat timp ar fi procesul. Precizez ca ma intereseaza sa o vopsesti absolut peste tot unde acum ea este vopsita cu albastru (pentru ca masina e albastra ca in poza de la avatar).
Merci frumos si astept raspunsul tauLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by mirita adrian View Postla lars auto la brebu monteaza trapa pe logan
baiatul de la service are trapa pe masina lui de ceva timp si nu a avut problemeZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Salutare all!va anunt ca am revenit in fortza,am avut mici probleme pe ici pe colea,pentru orice aveti de facut la masina voastra nu ezitati sa ma sunati,inca o data va reamintesc nr meu de tel:0733 178 719.
Nou!!!!!montare alarma pe logan-50 de lei!
Si multe altele!telefonati si intrebati!eu va programez cand sa veniti !
Montaj Geamuri Electrice pe LOGAN 100 LEI!!!VALABIL DOAR PTR LOGANISTI!Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
Comment