If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut Razvan, scuze ca nu te-am recunoscut, nu cred ca am avut placerea sa te cunosc, nu stiu nu te-am vazut sau nu mi-au sarit in och istikerele cu logan club, Ionut ma numesc sper sa ne intalnim.
Razvan , sa nu-mi spui ca e pe terminate proiectul cu calendarul !!!!
Daca mai poti schimba poza cea veche a mea cu una de foarte mare si recenta actualitate.....
Nu cred ca acest proiect mai are finalitate. Din cate am inteles,baiatul care trebuia sa le faca si-a pierdut locul de munca.
Se mai poate vorbi la o tipografie,facuta lista cu nr de bucati,dupa care sa avem un pret bun per bucata.
ideea nu va mai fi pusa in practica. am vrut sa realizez ceva frumos care m-ar fi costat doar 580ron/12 exemplare. (editie princes). termenul pentru adunarea fotografiilor a fost 31 mai. puteti fi uimiti dar nu s-au adunat cele 12 fotografii. daca nici ce se ofera moca nu doriti ... ce pot sa mai spun ?
gasisem pe altcineva sorine care sa se ocupe de proiect contra sumei mai sus mentionate dar nu cred ca se merita efortul.
inca mai stau cu 10 legitimatii in torpedou , legitimatii care inca nu au fost revendicate. sa speram ca posesorii vor reusi sa ajunga la o intalnire unde sa pot se le predau
cine crezi ca va da 48.333 ron pentru un calendar. priveste intai persoanele inscrise in lista urmareste topicul cu intlnirile si vezi cine a participat. (un criteriu de alegere era frecventa la intalniri)
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
respectu meu pentru asta dar pana la urma de ce suma este vb si eu zic sa incercam duminica asta sper sa ajung si eu sa discutam si cu ceilaltii membrii
da pe intalirii un anunt important si sa vedem catii se dau prezentii si cati vin si pe urma discutam spune si despe ce e vorba poate ajut si eu cu o suma
Last edited by adytza_dragon; 9 August 2011, 12:22.
Reason: Automerged Doublepost
Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!
este vorba de 580 ron / 12 exemplare. asta inseamna doar 12 masini in paginile calendarului plus coperta. de aceea am spus ca un exemplar duce la 48.333 ron
nimeni nu va da atat asta-i sigur
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment