Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi pare rau ca nu am putut ajunge...am fost la tulcea ...dar mai bine stateam acasa...a fost praf !!

Comment

• la intilnire nu am putut veni si imi cer scuze pe aceasta cale
      oricum pun si eu cateva poze cu noile faruri
      Attached Files
      http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• frumoase intradevar! eu nu am mai vazut modelul pana acum si mi se pare ca sunt super mai ales la culoarea masinii tale.

Comment

• mirita de frumoase sunt frumoase da vezi ceva cu ele ?
          vopsitorie preturi bune

Comment

• un pret???

Comment

• bai am vazut in obor cu 450 pe un site cu 350 mai bn un bixeno cu lupa in faru stoc
              vopsitorie preturi bune

Comment

• Farurile sunt luate de la alfaromtrans din Pitesti .. la 350 ron perechea .. din pacate nu am auzit vorbe de bine despre ele .. astept sa le vad live .. si apropo .. daca cineva vrea ceva de prin Pitesti sa ma anunte ca sunt zilnic acolo .. si sa nu mai platiti curierat ..

Comment

• adica daca dorim ceva de la alfaromtrans sau alte magazine din pitesti te poti duce tu sa iei?eventual si alti useri logan club din pitesti(ma refer aici la cei din pitesti care oferteaza una alta pe forum)

Comment

• Da .. miercuri chiar am fost la intalnire Logan Club Pitesti si m-am intalnit si cu florin_dnf .. augustin_yng nu a fost atunci .. dr v-am zis .. eu zi de zi sunt in Pitesti .. orice vreti de acolo va aduc ..

Comment

• cum se spune si mai sus in obor sunt 470 ron
                      arata bine pe masina si culmea ceeace ma surprins si pe mine ca poti circula in bune conditii si noaptea
                      au reglaje pe ele se pot regla manual
                      la faza lunga nu prea am reusit eu mare lucru dar cand o sa am timp o sa mai insist putin
                      despre felul cum arata este toul ok
                      ce nu prea place ochiului sunt niste fire prin interiorul farului (cele de la leduri si de la semnalizare) care sunt la vedere si cam deranjeaza putin dar o sa le fac eu sa dispara de acolo la urmatoarea demontare
                      in rest eu unu cred ca merita banul(parerea mea)

Comment

• Am inteles despre ele ca e problema cu faza lunga si scurta .. zicea cineva ca scurta e pe lupa , dar e inspre interior .. dar in fine .. daca imi place imi iau si eu .. dar sa vad cum vine la tine .. su dupa cum am mai zis .. la alfaromtrans e 350 ron ..

Comment

• ok mihaitza,multumim pentru curieratul gratis oferit de tine.nu ca ar fi singurul lucru gratis oferit de tine

Comment

• nu Mihaita
                            problema este in felul urmator:
                            cand le-am cumparat faza LUNGA era pe lupa si cea scurta era pe exterior
                            eu le-am schimbat si am faza scurta pe lupa si cea lunga pe partea exterioara a farului unde nu are lupa
                            ambele faze se pot regla manual si chiar daca au numai doua regalaje pe fiecare faza se poate obtine un reglaj destul de bun
                            acum am intrat in casa de la o proba de drum pe intuneric si sunt multumit
                            am reusit sa reglez si faza lunga si se vede destul de bine
                            intradevar nu bat la fel de bine ca cele stoc dar va spun ca nu este cu mult mai rau
                            eu unu sunt MULTUMIT SI CUM LUMINEAZA SI MAI ALES PENTRU FELUL CUM ARATA MASINA

Comment

• sa vi odata la sala noaptea sa vedem si noi
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• Chiar vreau sa vad cum bat la tine mirita ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google