Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Distrat View Post
    unde calibrez si eu in Ploiesti o antena cb? stie cineva?
    eu am gasit langa Sf.Vineri. este un profesionist.
    dar sa nu spui ca vrei sa o calibrezi ca o sa te trimita la metrologie unde costa 800ron. spune ca vrei sa o reglezi. mie nu mi-a luat niciun ban. spune ca reglajele le face gratis. incearca !

Originally posted by dorupopa2006 View Post
    salut,itp pe unde a-ti facut si cu ce bani,se uita si la trusa si stingator sa nu fie expirate?ms!
    la "mecaplast" in bariera bucov sub pod. 80ron.nu se uita la nimic daca ii dai o atentie.
    eu i-am lasat 20ron pe bancheta si nu m-a intrebat de nimic trusa triunghi etc.... ba chiar a pus etalonul pentru noxe.
    Last edited by RAZVAN-005; 3 February 2011, 14:26. Reason: Automerged Doublepost
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• 2 Ani

Ce lucrari se fac la revizia de 2 ani ?

Comment

• anume la ce te referi prin ,,lucrari"? explica putin si-ti va raspunde multa lume....

Comment

• Adica ce schimba la masina , si eu trebuie sa fac revizia de 2 ani luna asta , si nu stiu daca sa schimb placutele de frana sau nu .. am doar 17 mii km..

Comment

• razvan05 -merci pt. pont
            cristiancorbu,peruzzi- ulei+filtre (ulei+aer),la placute se uita cat de tocite sunt daca mai merg nu le schimba,acum depinde de fiecare in parte cum franeaza si unde se foloseste masina mai mult in oras sau afara.

Comment

• ce pazeati baieti acolo la petrom???asteptati sa se ieftineasca benzina?)

Comment

• eram si noi la un ceai la o cafea calda))...si urmaream tradatorii sa apara:P...glumesc CRY-ule
                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• ce ziceti baieti ???
                  Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

sunt maximi baietii )

Comment

• baieti eu zic sa incepem lista care merge la Brasov pe 5 martie sa stabilim plecarea
                    ma i e pana atunci dar mai bn din timp
                    1 Sli_waz
                    2
                    3
                    4
                    5.......
                    vopsitorie preturi bune

Comment

• Concurs

Ploiesteni , treziti latura romantica din voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o declaratie pentru loganul vostru
                      sigpic

Comment

• Slabe sanse ..

Comment

• care vine la brasov trb sa anunte ca sa ne trcem la portia de gustare 20lei si 10 la gratar
                          vopsitorie preturi bune

Comment

• e posibil sa radeti un pic,dar trebuie sa ma lamuresc,unde as putea sa merg si eu sa fac o constatare,o verificare SERIOASA,cum vreti sa o luati,sa aflu ce piese sunt defecte la directie,masina troncane ,bate,trosneste,simt vibratii in volan,ba chiar mai scartaie si volanu uneori cand invart de el,capetele de bara si pivotii au mai fost schimbate acum vreo 15 mii km cu piese de la Delphi.

Comment

• e scoate chesu acu
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• oricum obisnuiesc sa fac plati cash,un raspuns la intrebarea mea imi poate oferi cineva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google