Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In septembrie se ajunge la propagare maxima, anul trecut in septembrie vorbeam in Ungaria, Italia, germania, slovenia, etc si la un momentdat am auzit noua zeelanda.
    Toate astea cu 4W si antena ML145.

Comment

• dani D : eu am legata statia de alimentare de la bricheta si o am asa de un an si ceva si e a3a statie care elegata tot din acelasi loc si nu imi face probleme nu baraie nimik.....colegule mmaxalb nush cat de mare meserias esti tu in ale statiileor de emisie-receptie dar eu nu as sfatui pe nimeni sa lege statia direct de la bornele masini ;) pt ca legata de la bricheta unde zic eu e cel mai ok e mai protejata coleguel ai sigurante pe cablajele alea iar cum zici tu cu bateria acolo ii poate da sokuri de curent cum baga dintrodata alternatoru . si faza cu statia de bani multi si bani putini cum ai zice ca iei un 1.2 16v si iei un 1.6 16v dal in colo tot logan e nu e chiar asa ca aia de bani mai multi nu stii ce se ascunde sub carcasa ei si watti aia conteaza acolo

app in legatura cu propagare acuma in sezonul de vara o sa fie tot mai des intalnita proagarea datorita soarelui si calduri puternice se reflecta undele noi auzim din italia germania spania etc dar slabe sanse sa poti purta o discutie cu cei pe care ii auzi trebe sa ai statie barosana cum are roamnul ala MYKY din germania nu stiu exact in ce zona sta in germania daca il stiti careva sau la arad mai este un coleg care vorbeste din europa acasa din cate am inteles fost politist aradenii daca il stiti careva de cate ori am intalnit propagare nu am putut purta o discutie cu cei pe care i-am auzit am auzit de pe dealul Vienii la Medgidia
      Last edited by logan_bihor; 26 May 2011, 17:50.
      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• Inteleg. OK, ms mult

Comment

• Originally posted by logan_bihor View Post
          dani D : eu am legata statia de alimentare de la bricheta si o am asa de un an si ceva si e a3a statie care elegata tot din acelasi loc si nu imi face probleme nu baraie nimik.....colegule mmaxalb nush cat de mare meserias esti tu in ale statiileor de emisie-receptie dar eu nu as sfatui pe nimeni sa lege statia direct de la bornele masini ;) pt ca legata de la bricheta unde zic eu e cel mai ok e mai protejata coleguel ai sigurante pe cablajele alea iar cum zici tu cu bateria acolo ii poate da sokuri de curent cum baga dintrodata alternatoru . si faza cu statia de bani multi si bani putini cum ai zice ca iei un 1.2 16v si iei un 1.6 16v dal in colo tot logan e nu e chiar asa ca aia de bani mai multi nu stii ce se ascunde sub carcasa ei si watti aia conteaza acolo
          toti producatori recomanda legarea statiei direct la bornele bateriei, toate statiile au o siguranta pe alimentare [inclusiv pocnitorile] acuma nu o sa tai mufa de la alan42 sau intek520 ,
          nu sunt meserias am statia de o luna, dar facui fro 5 ani de scoala pa vremea cind chiar se facea scoala si ma consider profesionist
          intrebare din toate butoanele de pe o statie scumpa cite folosesti in exploatarea normala si cite la setarea initiala, plus de asta la turisme iti pot distrage atentia
          da o statie scumpa e mai buna decit una normala ,are filtre de calitate superiora electronica e mai ingrijita si modulatie superioara dar acestea sunt de fapt statii de mare putere [DE FAPT SUNT STATII DE RADIOAMATORI MODIFICATE] limitate electronic sa nu poata sa emita cu o putere peste cea legala ,dar chiar producatori ofera scheme sau chiar elimina aceste limitari pentru statiile "de export"
          daca ai ocazia verifica DANITA3000 si alen 78 vei avea o surpriza e aceiasi statie
          dar cu ce te ajuta daca statia are SWRmetru SI WATTMETRU, le vei folosi o singura data
          BUTON PENTRU REDUCEREA PUTERII, SELECTOR PENTRU AM/FM , SELECTOR PENTRU ELIMINAREA PARAZITILOR ,VOLUM MICROFON sunt absolut in plus pentru o statie mobila ,toate vor fi pe maxim in permanenta ,
          chiar ieri am fost la un coleg care se plingea de calitatea inferioara a unei statii prezident [contradictie logica] DEOARECE NU RECEPTIONA MAI NIMICA SI IDEJA LOASE 2 AMENZI SI 8 PUNCTE , ce se intimplase avea selectat AM in loc de FM DECI BUTOANELE MULTE CHIAR AJUTA , dar doar politia
          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• eu am pe masina un pressident de 15 watti e model mai vechi dar isi face foarte bine treaba antena am un SIRIO de 1.70 metri ....statia din interior din reglaje o pot aduce pana la 40 de watti .........si chestia cu legatu de la baterie eu unu nu o leg asa
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• Eu unul consider ca Max e unul din cei mai indreptatiti oameni si sa vorbeasca despre astea , dar ce e pacat e ca s-a denaturat prea mult discutia .. eu cred ca Max vrea doar sa arata colegilor prahoveni avantajele statiei .. atata tot .. pt asta topicul s-a inchis , iar discutia pt cei interesati (special prahoveni) va continua aici .. pe forumul principal fiind deja un topic dedicat statiilor radio cb .
              Multumesc !

Comment

• De ieri sa innoit RAZ'ul...miam luat jante borbet...si vreau sa le vopsesc ca sunt zgariate si nu stiu ce culoare sa le fac...eu m-am gandit la un gri sobolan...acu astept idei si de la voi baieti
                Attached Files

Comment

• Sa le stapanesti sanatos ;) Cu cat le-ai gasit pana la urma? Astept sa vad cum vin pe masina asa ca baga mare ca pana luni sa fie gata

Comment

• ce pana luni ??? pana duminica !!! te asteptam la sala !
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Duminica sper sa nu mai intervina nimic si vin si eu.
                      App e cineva din Ploiesti care se pricepe sa faca un tun de bass? Am 2 difuzoare pt asa ceva de 25 de cm fiecare care stau degeaba.
                      ;
                      Last edited by vishuveve; 27 May 2011, 15:35.

Comment

• Acum pun si pozele ca nu am reusit data trecuta
                        Attached Files

Comment

• cati banoi razvane jantele
                          vopsitorie preturi bune

Comment

• Originally posted by RazvanRAZ View Post
                            De ieri sa innoit RAZ'ul...miam luat jante borbet...si vreau sa le vopsesc ca sunt zgariate si nu stiu ce culoare sa le fac...eu m-am gandit la un gri sobolan...acu astept idei si de la voi baieti
                            ai de muncit la ele
                            buzele sunt cam naspa..

Comment

• In seara asta am fost de am dus jentile la vopsit...sper sa le termine pana duminica viitoare ca momentan nu are vopseaua...si mai ma gandesc si eu la niste culori....in principiu vreau sa le fac un gri sobolan

Pe jenti am dat 700ron pe ele cu tot cu gume...2 de 195/45/r16 si 2 de 205/45/r16...cele de 195/45 nu au mai fost bune...erau prea terminat...leam aruncat...si am ramas cu cele de 205/45/r16...asa ca daca e cineva interesat de ele...sa imi zica...ca eu le incalt cu 205/55/r16>

Originally posted by Mishu View Post
                              ai de muncit la ele
                              buzele sunt cam naspa..
                              Da adevaru asta...da mia zis ca imi da cu kit de aluminiu si mi le scoate...acu ast rezultatul final
                              Last edited by RazvanRAZ; 27 May 2011, 23:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• asa jante...cer si niste arcuri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google