Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care vine la regionla
    vopsitorie preturi bune

Comment

• eu vin !!! am rezervat deja apartament. plec de joi dupa-amiaza
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Miam luat si eu fibra de sticla cu rasina d'aia ca vreau sa tai la bara pe fata acolo unde vine sigla dacia si sa continuii liniile alea la grila sa fie drepte

Comment

• de unde ai luat-o razvanRAZ? cat ai dat pe ea?
          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• mia luato cineva din vitan...si a dat in jur de 30 lei pe ea...ca inca nici nu iam dat banii pe ea

Comment

• Eu o sa vin vineri .. ca atunci o sa imi termine astia bara de refacut .. dar ne auzim la telefon ..

Comment

• bineee !!! inca unul de-al nostru reprezinta clubul.
                altii va rog !

Comment

• Mai puneti o dorinta

Comment

• o dorinta .... sa castigi la loto si sa ne faci cinste !!! e bine ?

Comment

• neo si-a luat cielo ) nu-i mai place in logan
                      Attached Files

Comment

• Si chiar nu mai vrea nimeni sa vina la Regionala ? Credeti-ma ca e chiar frumos la Complexul Bemo .. terenuri de fortal .. tenis .. piscina .. nimeni interesat ?

Comment

• stie cineva cam cat se lasa la uscat fibra de sticla??ca eu vreau sa fac maine bara cu fibra si vineri dupa masa sa o vopsesc....

Comment

• aveti idee cum se prazinta asfaltul pe traseul Ploiesti - Targoviste - Gaesti - A1
                            or fi gropi sau a fost reparat?

Comment

• eu nu pot sa vin in primu rand nu am masina acasa , al doilea rand sunt de servici ...asa ca distractie placuta celor care se duc
                              Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                              Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                              Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
                                aveti idee cum se prazinta asfaltul pe traseul Ploiesti - Targoviste - Gaesti - A1
                                or fi gropi sau a fost reparat?
                                Drumul intre Ploiesti si Targoviste e perfect .. apoi in Targoviste e dezastru .. mai ales pe centura .. apoi intre Targoviste si Gaesti drumul este perfect .. iar de la Gaesti la autostrada e o portiune mai proasta .. dar se circula .. nu-i problema .. ca si sfat (pt ca am inteles ca ai cazarea in Mioveni) sa iesi de pe autostrada pe la EuroMall .. si faci sensul giratoriu si intri direct in drumul spre Mioveni (Campulung) .. eventuale probleme pe traseu daca nu te descurci ma suni ..
                                Drum bun si ne vedem acolo !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google