Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu ma bucur.Sunt dezamagit de ce am citit pe aici, de unii useri din Ploiesti care sunt pusi doar sa provoace scandaluri. De acum incolo, fiecare replica din comunitatea L.C.P. care nu e la locul ei, o voi da report. Mihaita si Razvan incearca sa faca ceva ca acest club sa se mentina in top, insa unii nu inteleg spiritul grupului.Ii invit sa mearga in cluburile lor la care au aderat si sa ne lase pe noi, astia micii, sa creeam o echipa.
    Mistocariile,arogantele si lipsa de respect vor disparea in curand.
    p.s.s. Cine nu e de acord cu ce am scris, poate da report.

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
      si eu ma bucur.Sunt dezamagit de ce am citit pe aici, de unii useri din Ploiesti care sunt pusi doar sa provoace scandaluri. De acum incolo, fiecare replica din comunitatea L.C.P. care nu e la locul ei, o voi da report. Mihaita si Razvan incearca sa faca ceva ca acest club sa se mentina in top, insa unii nu inteleg spiritul grupului.Ii invit sa mearga in cluburile lor la care au aderat si sa ne lase pe noi, astia micii, sa creeam o echipa.
      Mistocariile,arogantele si lipsa de respect vor disparea in curand.
      p.s.s. Cine nu e de acord cu ce am scris, poate da report.
      Si cu asta v-am salutat , nu mai am ce cauta la intalniri !
      fara linkuri externe

Comment

• Am invatat multe de la voi si pentru asta va multumesc din tot sufletul mew!!,dar nu mi se pare corect sa cada capete...drept petru care o sa renunt si eu....cu parere de rau ,dar am sa o fac!! Va urez multa BFT de acum inainte.Si inca 1 data felicitari castigatorilor...Va salut cu respect!
        TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

• Iulian,e foarte greu sa construiesti ceva si foarte usor sa dai cu piciorul.
          Am vrut doar ceva mai mult respect intre membri,fara atacuri la persoana sau ironii ieftine,asa cum s-a intamplat de curand.
          Avem nevoie de tine si de sfaturile tale.
          Multumesc
          Last edited by sorin_pss; 22 August 2011, 11:11.

Comment

• mie unul mi se pare corect la ce a zis domnul Sorin , vad ca deja 2 s-au retras , imi pare rau sa aud asta ....dar asta e ...bafta celor care s-au retras si numai bine
            Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
            Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
            Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• pacat...nu ma gandeam vreodata ca o sa ajungem sa ne retragem pentru niste prostii....vad ca si mihaitza nu mai da deloc pe la intalniri...inteleg foarte bine ca nu are timp dar jumate de ora sau 1 ora ar putea sa stea de vorba cu noi....imi pare foarte rau ca s-a ajuns la asa ceva..... si pt ce???
              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• totusi reprezentam un club. un grup de prieteni. haideti mai bine sa venim cu solutii si cu idei. ce sa facem sa fie ok ?
                suntem deschisi la orice discutie si orice parere ...

din partea mea aveti o provocare in a spune ceea ce va doriti de la acest club :

1. .....
                2. .....
                3. .....
                ...
                ...
                ...
                99. ....
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Nu stiu cum s-a ajuns la discutiile astea .. sper sa le rezolvam intr-un fel pt ca mie unul nu-mi convine ca nici un membru sa ne paraseasca sau sa apare discutii inutile .
                  Iar in legatura cu prezenta aveti perfecta dreptate .. atata ca unii din voi nu stiu ce fac in ultimul timp .. acum chiar in sunt in mijlocul unui proiect personal foarte important pt mine .. nu astept sa intelegeti .. nici sa acceptati .. bogdane daca oricand vrei iti dau postul meu cu placere .. sa te vad ce o sa iasa .. singurul care are dreptul sa fie suparat , din punctul meu de vedere , e Razvan ! si atat .

Comment

• cred ca fiecare poate sa-si spuna punctul de vedere...si sper ca nu m-ai inteles gresit...dar ar trebui sa stii ce se mai intampla pe la club,nu?.....nu cred ca merit postul tau....ca toti stiu cat te-ai zbatut sa fim uniti,sa venim cat mai multi la intalnire...cu mesaje pe telefon cu mass-uri pe mess....eu te sustin in totalitate si sper sa gasim o solutie sa nu plece niste membri importanti din club.

o seara placuta. (imi cer scuze daca s-a inteles altceva)
                    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Nu o sa plece nimeni , dar crede-ma ca acum nu am starea necesara sa imi permit sa-mi zboare gandul la altceva .. ca sa va zic ce fac .. dau bacu` dupa multi ani in care am vrut , dar nu am avut hotararea necesara .. si chestia asta imi ocupa tot timpul in ultimele saptamani si toata concentrarea .. nu e o scuza .. e un lucru important pt mine .. dar va asigur ca dupa ce termin o sa reintre toate lucrurile in normal .. ca zycu si iulian imi sunt prieteni .. sunt foarte vechi si nu am de gand sa nu-i mai vad pe la intalniri .. toata lumea trebuie sa se inteleaga .. si o sa vedeti ca se poate ..

Comment

• ati loat-o razna
                        vopsitorie preturi bune

Comment

• Mai mai vad ca iar trece clubul printr-o criza de abandonuri iar se da vina pe organizator, la ceva timp se tot repeta io zic sa mai schimbati ceva pe acolo.
                          sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Sunt total de acord cu Bogdan .. eu vreau sa renunt la functia de organizator .. de razgandit nu mai am cum .. consider ca mi-am facut treaba destul de bine cand am fost organizator , dar e timpul pentru o schimbare .. propuneti aici noul organizator .. facem alegeri noi si poate o sa fie mai bine !!!

Comment

• Stiu ca probabil o sa te deranjeze postu meu Mihaitza...dar poate nu-l stergi
                              Eu zic ca n-ar trebuii sa fie neaparat un organizator...se pot face intalniri si asa...parerea mea . Ca daca va fii un organizator ... se va da vina din nou pe el..sau alte chestii
                              Asta e strict parerea mea !

Comment

• a-ti luato razna ma ...................
                                Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                                Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                                Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google