Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• idee sa facem niste stegulete cu logan club ploiesti fiecare membru va da banipt acest stegulet bn care doreste aceste stegulete vor fi purtate la intalniri nationala regionale si prin oras si sa schimbam scrisu cu www.logan club .ro il rugam pe misu sa se ocupe cu acest lucru
    vopsitorie preturi bune

Comment

• Fii mai exact .. cum sa schimbi "scrisu cu www.logan club .ro" ?
      Iar de stegulete te-ai interesat macar inainte ? Ca din cate stiu eu trebuiesc cumparate 20 si ceva minim .. ca sa ti le faca unde si-au facut si ceilalti .. si ma refer la personalizarea cu Ploiesti . Si in al doilea rand care e pretul ? Si in al treilea rand care da bani ? )

Comment

• stie cineva pe unde s-ar putea gasi cauciucri de iarna noi sau sh, la un pret decent?

Comment

• La Boldesti la Padania .. cum treci podul de la Blejoi .. treci de 2 curbe .. apoi se face o linie dreapta si aproape de sfarsitul liniei drepte se vede o vulcanizare care are mai multe chestii pe acolo ..
          Sau la Baicoi .. cum intri de la paralela .. mergi pana treci de niste blocuri panarama pe stanga .. apoi la vreo 50 m e o strada pe stanga si se vad multe masini acolo tot timpul ..
          Sau la Merei .. daca vrei direct de la sursa .. e cel mai imens depozit de anvelope care l-am vazut ..

Comment

• pai ma interesez si facem fiecare da pentru stegulete cat costa ca sa impartim frateste sa nu se auda discutii si alte comentarii

WWW .LOGAN CLUB .RO

PLOIESTI
            SI SIGLA NOASTRA
            Last edited by sli_waz; 28 September 2011, 11:57. Reason: l
            vopsitorie preturi bune

Comment

• Intereseaza-te si spune-ne si noua ..

Comment

• te-ai interesat don` waz de fanioane ?
                iti dau o mana de ajutor. m-am interesat eu
                pe PM primesti un link cu o firma care se ocupa cu asa ceva. restul depinde de tine
                Last edited by RAZVAN-005; 29 September 2011, 23:43.
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• salut imi poate spune si mie cineva exact cati cm are joja de ulei la 1,4 ca am cumparat una si pare mai lunga
                  sigpic::PH 26 BYE

Comment

• discutiile de genul acesta se poarta aici :

Comment

• nu ai pe nimeni in zona cu un 1.4 ? il rogi sa te lasa sa compari sau compari cu cea care ai avut-o

Comment

• nu prea stiu pe nimeni dar pe primul care il vad il opresc sa-l intreb multumesc

joja veche e rupta cred ca de la maxim ce fel de ulei de motor e mai bun pentru benzina ?
                        Last edited by byby 81; 1 October 2011, 11:00. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic::PH 26 BYE

Comment

• aici gasesti cam ce foloseste fiecare. sper sa te ajute

Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

Comment

• Care ma ajuta si pe mine sa imi montez farurile ?

Comment

• pai daca stai pe forum sa sti ca ele nu se monteaza singure )
                              dar nu s-a oferit wazu? sti bine ca el repara si (de)monteaza orice )

Comment

• Acum vreo ora am ajuns acasa si mi-e sila sa le montez singur ..dar le pun eu pana maine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google