Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ca stema a clubului ar fi stema judetului cred ... ceva de genul ...
    sau il rugam pe neo sa ne mai salveze inca odata
    Attached Files
    Last edited by RAZVAN-005; 17 October 2011, 22:42.
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• ideia e buna dar trebuie votat ce culoare sa fie tricoul si sigla clubului si sa facem alfel sa nu copiem bucurestiul il rugam pe misu sa faca sigla
      vopsitorie preturi bune

Comment

• Buna idee cu tricouri cu sigla logan club, va felicit !

Comment

• da e buna ideea, dar numai sa se poata face ceva cu ideile astea :> , a mai avut domnu razvan o idee si nu s`a putut continua ...cea cu calendarele ...
          Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
          Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
          Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• Pai nu a continuat din cauza unor membrii .. nu ca nu ar fi putut duce proiectul la bun sfarsit .. in viata , de obicei , ca sa faci ceva .. trebuie sa fii motivat .. iar lui Razvan la un moment dat i s-a luat motivatia .. sa fi fost cand a pierdut alegerile ? sau le-a castigat ? ca nu mai stiu )

Comment

• ziua buna.
              ca sa vezi ce chestie...intamplator ce trecusi prin zona"...deci pe scurt..si ca sa nu mai lungim...povestirile" adevarate si alte asemenea fenomene neidentificate (-bile) ..in mare..sa fiu sincer..cel putin ..eu ..?! as face in felul urmator:
              -sa existe o lista cu solicitari..cine ce cum! ceva cert si in forma..palpabila!!
              - fiecare sa isi poate alege culoarea tricoului in functie de culoarea masinii ..implicit marimea.
              - referitor la logo..ce sa zic..nu am decat 2 idei..cel putin la ora actuala: 1) sa pastram sigla normala..cea pt ph1 si cea pt ph2 intr un colt..la alegere?..sau!! scris frumos exactu cum e pe site cu caracterele deja arhicunoscute..pe fond rosu, alb si negru denumirea site ului si/sau a zonei, respectiv..ploiesti..sau prahova..dupa pref!!?; ref la initialele de pe maneca as opta pt ceva mai in relief..si in culoarea necesara cat sa se poata destinge in cazul culorilor deschise implicit celor inchise.
              - modelul din poze..sa fiu sinceR? e cam asa..ceva ce ar purta tata..insa ..ma rog..treaca de la mine..nu s eu ala ..expert in fashion dar totusi..cred ca un tricou ..simplu..ar fi fost f indicat?! poate chiar acu` e sezon..ceva cu manecuta lunga..n ar strica..ci chiar din contra!!
              astea fiind zise ..va las sa va ganditi si sa meditati"!..
              profit de momentul acesta cat sa imi cer scuze pt lipsa mi prelungita..din pacate n am timp nici sa beau apa..uneori..so`..scuzele sincere. cand timpul si ..mai ales daca altele ar fi fost conditiile..cu cea mai mare placere as fii stat si conceput ceva..!!
              o zi buna..si ..numai de bine.
              pt mine in caz ca totusi va convine ideea mea..as vrea tricoul rosu..marimea xxl .. si cu broderia alba. simplu nu/? sigla normala de ph1 in coltul drept. multumesc anticipat ;).
              spor la!

p.s.: in caz ca ..mai stiu eu cine are talent nativ si necunoscut..si doreste sa isi printeze creatia proprie..de ce nu?..e bine venit..insa si taxarea e ..diferentiata..!! parerea mea..;). asta asa cat sa nu se ..iaste` ceva polemici iarasi!!;)
              Last edited by neoreal; 18 October 2011, 18:03. Reason: Automerged Doublepost
              SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• in eventualitatea unei intalniri "in masa" a membrilor LC Ploiesti (Prahova) sau participarea la o regionala sau nationala cred ca ar fi de bun gust sa fie o singura nuanta la tricou si un singur model. nu de alta dar am arata ca niste sorcove.
                si in cele din urma este vorba de "o uniforma". ca vrem sa ne si placa mi se pare normal dar trebuie sa gasim o culoare care sa multumeasca pe toata lumea.
                un tricou de sezon (cu maneca lunga sigur ar sari de 100ron si mai mult ca sigur nu se vor gasi amatori.
                azi am discutat cu persoana care intermediaza lucrarea si a ramas sa ne hotaram la broderii la numarul de tricouri si va veni la fata locului cu tricouri de proba. (asta ca sa evitam discutiile de genul : tricoul meu e prea mic sau prea stamt) ce probezi aia primesti.
                si am fost asigurat ca respectiva este destul de draguta ( aviz celibatarilor ) ))))

deci in concluzie : dom` ORGANIZATOR deschideti un topic unde sa se stabileasca sigla (care sa ramana batuta-n cuie), ce se va imprima (nu mai mult decat la colegii LCBucuresti , fata spate maneca. asta ca sa fie de bun gust ) si MAI ALES sa se faca o lista cu eventualii doritori.
                preturi aproximative : 1-20 tricouri 70-75ron usor negociabil, 21-40 tricouri 65-70ron usor negociabil, 41-......etc 55-60ron usor negociabil.

pana aici v-am povestit de tricouri de calitate. daca vreti ceva mai ieftin si mai modest ar fi cele imprimate (unisex) care ajung undeva la 35ron
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• il rugam pe misu sa ne dea idei pt sigla si desenat
                  vopsitorie preturi bune

Comment

• Aceiasi discutie se poarta si aici de mult timp ..

Threadul se inchide !

Comment

• Inlocuire Termostat

Salut,
                      Care este pozitia de montaj corecta a termostatului , partea cu arc spre motor(spre partea calda ) sau spre radiator?
                      Merci.

Comment

• Salutare ! Am si eu o dilema : am vazut cateva Logan-uri cu cotiera de Laguna care aratau foarte bine si am gasit o oferta la cineva de cotiera. Problema este ca in mare parte am idee cum se monteaza, dar nu am pus mana in viata mea sa montez ceva la masina. Pana si LED-urile mi le-a pus unul mai incepator ca mine, dupa explicatiile mele ! Deci, daca este cineva care si-a mai pus o asemenea cotiera si ar avea placere sa ma ajute si pe mine, astept un PM ! Raman recunoscator ! O zi buna tuturor !

Comment

• Daca reusesti pe cineva si iese bine ma bag si eu

Comment

• Originally posted by kris_kross View Post
                            Salut,
                            Care este pozitia de montaj corecta a termostatului , partea cu arc spre motor(spre partea calda ) sau spre radiator?
                            Merci.
                            din cate stiu eu, spre motor dar nu sunt decat 90% sigur asa ca asteptam si alte pareri? /avizate!

Comment

• mihaitzamcv lucrezi in cadrul UPG?ca vad masina in parcare acolo mereu.as avea nevoie de niste "informatii"

Comment

• Nu .. acolo invat
                                Daca pot sa te ajut cu ceva spune sau trimite-mi PM .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google