cand vrei domnu cosmin
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
dreamer iti recomand sa iei autocolant de la adelfos acela nu se strange la soare ca cele chinezesti pe la 5-6 lei/m,e un pic mai scump oracal 25 lei/m dar eu zic ca merita,fa-ti un sablon,sper sa mai ajung pe la intalniri sa-ti faci o idee,la montaj mergi din aprope in aproape de sus in jos cu o racleta ,eu am folosit o cartela de la tel cu o bucata de carpa sa nu zgarii,nu e mare lucru trebuie doar sa ai rabdare si atentie,spor la treaba!
Comment
-
Priviti si minunativa ce putem gasi pe net!
Ia ziceti baieti ne luam? Cine stie cum ne supara vreunul in trafic! Facem si noi ca rusiiAttached Files
Comment
-
ar fi o idee. doar discutam de TAB-uri duminica. acum intra in carti si PM-urile )
un elicopter pe cand ? ukraina are asa ceva la vanzare :
Неймовірна ціна на Мі-24В/Мі-35, Мі-24П/ Мі-35П транспортно-бойовий вертоліт в Севастополь (Україна) від компанії NTP Impuls-2, ZAO.
luam legatura cu producatorul si .... mu ha ha ha haaaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Fara suparare domnu razvan dar imi iau daca e doar tab-ul si kalashu ca dupa aia daca vin la sala cu elicopterul ma iau astia de la primarie pt parcare neregulamentara. Nu de alta dar m-au luat la ochi ca deja m-au luat de 2 ori in ultimele 4 luni
Comment
Comment