Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cand vrei domnu cosmin
    vopsitorie preturi bune

Comment

• dreamer iti recomand sa iei autocolant de la adelfos acela nu se strange la soare ca cele chinezesti pe la 5-6 lei/m,e un pic mai scump oracal 25 lei/m dar eu zic ca merita,fa-ti un sablon,sper sa mai ajung pe la intalniri sa-ti faci o idee,la montaj mergi din aprope in aproape de sus in jos cu o racleta ,eu am folosit o cartela de la tel cu o bucata de carpa sa nu zgarii,nu e mare lucru trebuie doar sa ai rabdare si atentie,spor la treaba!

Comment

• ti-ar trebui si un pistol cu aer cald. se intinde mult mai bine si poti sa jonglezi mai usor daca iti apare vreo bula de aer
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Dreamer, te rog anunta-ma si pe mine cand vrei sa faci aceasta operatie. Ma intereseaza si pe mine sa o fac. Putem impartii banii pt un autocolant mai de calitate si pt montaj ;)
          Asta daca nu ai rezolvat deja

Comment

• autocolant am de la turturel,trebuie sa imi soseasca zilele astea,cred ca pe la sfarsitul saptamanii ma apuc de treaba.

Comment

• Si ajunge pt 2 masini? Daca da, dau jumate din bani, daca nu imi comand si eu. Doar sa-mi spui ca sa stiu sa comand daca nu ajunge. ms

Comment

• nu ajunge pt 2 masini,iti trimite 4 bucati de autocolant deja taiate la marime,fiecare bucata pentru cate un stalp

Comment

• Cand le primesti vi la baiatu si le pune ca am feon
                  vopsitorie preturi bune

Comment

• ok. am vb cu turturel sa imi trimita si mie cate ceva. Vedem acum ce si cum

Comment

• Priviti si minunativa ce putem gasi pe net!
                      Ia ziceti baieti ne luam? Cine stie cum ne supara vreunul in trafic! Facem si noi ca rusii
                      Attached Files

Comment

• ar fi o idee. doar discutam de TAB-uri duminica. acum intra in carti si PM-urile )
                        un elicopter pe cand ? ukraina are asa ceva la vanzare :

luam legatura cu producatorul si .... mu ha ha ha haaa
                        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Fara suparare domnu razvan dar imi iau daca e doar tab-ul si kalashu ca dupa aia daca vin la sala cu elicopterul ma iau astia de la primarie pt parcare neregulamentara. Nu de alta dar m-au luat la ochi ca deja m-au luat de 2 ori in ultimele 4 luni

Comment

• Eu imi iau un tanc si scriu pe ellogan club ploiesti
                            vopsitorie preturi bune

Comment

• rezolvam sly

am ridicat si coletu directore,cred ca pe vineri dupa amiaza facem treaba,daca zici k ai si feon:>
                              Last edited by Dreamer; 16 November 2011, 18:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ma suni 0720546217 si vi la mn
                                vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google