te sun,banii innainte sau dupa?
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vreau sa va zic ceva .. eu unul nu sunt prea multumit de prestatia lui sli_waz ca si organizator .. as vrea sa facem un sondaj si sa postati aici daca vreti ca ceva sa se schimbe in club .. ptr ca anul asta a fost destul de prost ..
Nu am nimic cu waz , dar nu are nici o performanta la in privinta intalnirilor !
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostVreau sa va zic ceva .. eu unul nu sunt prea multumit de prestatia lui sli_waz ca si organizator .. as vrea sa facem un sondaj si sa postati aici daca vreti ca ceva sa se schimbe in club .. ptr ca anul asta a fost destul de prost ..
Nu am nimic cu waz , dar nu are nici o performanta la in privinta intalnirilor !
Comment
-
domnule "RAZVAN-005" sincer ... foarte bine , nu ma asteptam sa fie asa .... la cat mai multe intalniri si dak e posibil la caldura ))... apropo , ca am uitat sa intreb ( rusine mie ) , mai e valabila chestia cu legitimatiil ?? sau asteptam sa iasa " noua " sigla ;)) ?? cat de stickere , as vre si eu unul dar nu pe tot parbizul , ci numai in locul ala unde vine negreala aia de la oglinda :-s dak se poate bineintelesLast edited by maf1688; 27 November 2011, 20:26.
Comment
-
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment