Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stie cineva vreo vila pe undeva , cumva care sa fie libera de Revelion ?

Comment

• uita-te in raid ca era una
      vopsitorie preturi bune

Comment

• )))))))))))))))))))
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• pe la jumate asa))coloana 3 randu 29))

Comment

• Bravo .. faceti misto de mine

Comment

• nu mihaitza,ce sansa crezi ca ai sa gasesti vila aia din raid?

Comment

• Pai d-asta nici nu i-am raspuns lui Waz .. ca e penibil raspunsul lui ..

Comment

• era una am vazut eu
                  vopsitorie preturi bune

Comment

• Originally posted by mihaix2 View Post
                    Cat costa un parbriz de logan?
                    un parbriz costa cam 180 lei, dar manopera este de 220, deci tot costa suma, 400 lei la vass , langa fostul strand vointa

Comment

• pfff ce preturi frateee :|

Comment

• Completare la Campania de Intrajutorare :
                        In urma reportajului facut de cei de la protv si nu numai..se pare ca s a mobilizat lumea si ..toti ajuta cumva. Cea mai noua initiativa, conform celor care au dat ultima veste, este urmatoarea: cu sprijinul a 3 mari companii de pe piata noastra, pt fiecare like care il postam pe pagina speciala creata de cei care se implica si vor sa faca ceva pt copiii de acolo, companiile respective dau cate un euro..targetul este de a strange 10 000 cat sa poata demara operatiunile necesare restaurarii respectivelor locatii distruse de catre incendiu; link ul unde puteti face asta este urmatorul:

Rugamintea este ..cei care au cont de facebook..si pot raspandii la randul lor ..ar face un f f f mare bine! pana la urma e vorba de un simplu click..!!! Haideti sa ne mobilizam si noi si sa demonstram ca macar..aici suntem tari" ..in clickaiala!!)
                        FIECARE LIKE! CONTEAZA!!

P.S.: Am postat si aici ..mai multe sanse de castig".;)!!!
                        SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                          Cei de la Bucuresti au facut un asa zic "joc" ... cei mai in varsta poate isi amintesc de el .. Se strang un anumit numar de persoane - in special persoane de incredere care vin la intalniri des ... la fiecare saptamani fiecare pune o anumita suma de bani .. si din in 2 saptamani se trage la sorti suma stransa (o suma fixa de fiecare data) .. daca am fi 10 , fiecaruia i-ar veni randul undeva la 2 luni jumate .. ce ziceti de propunerea asta ?
                          Si suma cu care sa participe fiecare eu propun sa fie de 50 sau 100 de lei .
                          Cei din bucuresti au veniturile cele mai mari din tara, ideea ta ar fi fost buna acum 3 ani, acum nu sta in picioare.

[QUOTE=neoreal;1133991]Completare la Campania de Intrajutorare :
                          In urma reportajului facut de cei de la protv si nu numai..se pare ca s a mobilizat lumea si ..toti ajuta cumva. Cea mai noua initiativa, conform celor care au dat ultima veste, este urmatoarea: cu sprijinul a 3 mari companii de pe piata noastra, pt fiecare like care il postam pe pagina speciala creata de cei care se implica si vor sa faca ceva pt copiii de acolo, companiile respective dau cate un euro..targetul este de a strange 10 000 cat sa poata demara operatiunile necesare restaurarii respectivelor locatii distruse de catre incendiu; link ul unde puteti face asta este urmatorul:

Rugamintea este ..cei care au cont de facebook..si pot raspandii la randul lor ..ar face un f f f mare bine! pana la urma e vorba de un simplu click..!!! Haideti sa ne mobilizam si noi si sa demonstram ca macar..aici suntem tari" ..in clickaiala!!)
                          FIECARE LIKE! CONTEAZA!!
                          alta idee n-ai ?
                          chiar crezi in chestia asta cu ajutoare virtuale ?
                          Last edited by Spicer; 16 December 2011, 16:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu te costa absolut nimic un like. nu dadeai de la tine din buzunar respectivul euro. eu si cu neo am fost acolo si am vazut dezastrul si o mica parte din ce lipsuri indura respectiva comunitate... si am mai vazut si camioanele militare ca se duceau cu ajutoare inclusiv o bucatarie de campanie.
                            si da campania respectiva a fost finalizata. respectivii bani s-au strans si au plecat in contul asezamantului. iti spun asta din surse de la fata locului.
                            daca esti sceptic iti dau numarul de telefon personal al parintelui tanase (cel ce are in grija cei peste 300 de copii) si ti se va confirma ca nu a fost o cacialma campania pusa pe roate de cele trei companii (de fapt ce inseamna 10.000. euro din bugetul vodafone, volskbanc si gsk? o picatura intr-un ocean)
                            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• @Spicer - propunerea nu e de acum 3 ani .. propunerea a fost recenta .. dar la noi merg mai greu lucrurile .. cei de la Bucuresti fac jocul exclusiv ptr cei care vor sa bage bani in masina .. iar cine iese la fiecare extragere e obligat ca de banii aceia sa faca ceva la masina .. frumoasa idee , dar din pacate nu se plieaza ptr LCP

Comment

• in legatura cu caminul de la valea screzii , am primit un mesaj de la o fata de la HERBALIFE care vor sa ajute cu ceva haine apa , alimente , orice e bine venit , copii au varste cuprinse intre 10luni si 20 ani ......
                                Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                                Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                                Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google