La multi ani 2012 !!! Sa ne revedem sanatosi !
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bun venit in noul an sa fiti sanatos si anul acesta sa ne aduca multa sanatate sa fim mai buni sa incercam sa nu ne mai domine banul si sa ne indreptam spre crdinta .
Iar la club sa nu mai facem deosebire intre unul si altu sa ne ajutam sa fim ajutati si sa nu ramanem datori sa nu ne injuram sa nu ne laudam si sa nu ne deosebim unul de altu sper sa intelegeti mesajul !!!!!!!!!!!!vopsitorie preturi bune
Comment
-
Salutare,
Revin dupa o puaza lunga,vad ca s-au schimbat multe pe aici.sper sa ajung duminica si eu.
Am nevoie de ajutor,stie careva un service bun(sa lucreze rapid si cu seriozitate)?
trebuie sa schimb parbrizul si sa vopssc masina.Totul ar intra pe casco(asirom-full casco).
Am nevoie de un raspuns pana maine cel tarziu,vreau maine deja sa sun pt programare.
Comment
-
-
poliserv = escroci
ipso = cam scumpi (dar daca este vorba de casco...)
nicogel = am avut de a face ce cel din plopeni si am fost dezamagit
in general si daca esti dus pe casco cel care ia in primire masina asteapta o atentie. in functie de cat esti de atent asa se misca si ei.
eu la prima belea am dat daru` inainte si m-au plimbat de mi s-a urat (poliserv)
a doua oara am promis o prima la final si s-au miscat si repede si bine. (iatsa)
in ambele cazuri accidentele au fost destul de urate
vezi daca gasesti ceva aici :
Last edited by RAZVAN-005; 3 January 2012, 23:35.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment