Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa...si acum cu actuatoru...!!...deschiderea este din telecomanda.. alarmei...,si am obs ca exista 2 marimi de actuatoare....si nu gasesc ...marimea..asta...,astea care se gasesc acum..sunt cu 1 cm mai mari..decat am eu .,cv de genu,si nu s potrivesc...alte masuratori..alte gauri ...plm.. , ... este f vechi...si merge cand are chef ...si pe langa asta am si broasca aia stricata...si mi s mai intampla cateodata..s am nevoie..si s nu pot sa deschid portbagaju...,f frustrant. nu ? si caut actuator de vre o juma de an .....!!!!

Comment

• da...al meu a fost pus de baietii de la sinvex,poti sa te uiti la mine cum este si daca vrei mergi la ei,a costat 75 de lei cu tot cu montaj

Comment

• pana una alta...tre sa schimb uleiu...filtru....bujii....si pe la directie p acolo....cv..ca troncane ca o ..carutza....si p spate...se aud tot felu de zgomote...rulmenti ,.plm....!!! si in ultimu timp si motoru are un ..mers la ralanti ...ffff ciudat..!!!!!!!!

imi vine s o vand...
        Last edited by andreyypad; 28 April 2009, 19:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Gmc cat a fost prelungirea bara fata? si de unde o luasi?)

Comment

• si ramai cu un mare nimic ....e mai bun decat un mic nimic )

Comment

• DISTRAT ambele modele sunt luate de pe 23 august de la mag de accesorii si costa 75 lei buc indiferent de model
              au si praguri la 1oo lei dar nu l-eam vazut
              mai dai vreo 20 lei pe vopsea(dar sa ai grija de care iei ca a mea a cam facut figuri) si putina munca si ai prelungiri pe masina
              daca te apuci de ele spor la treaba
              http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• foarte bine spus ;) ,dar in legatura cu senzorii de parcare nu stie nimeni nimic?

Comment

• Cei care vor stikere si nu au dat bani ...Veniti si platiti k sa dau comanda ....am spus sa ne fc 15 bucati ..k sa aiba toti .....e o suma frumusica ptr ridicat coletu de la posta asa k veniti si aduceti banu ;) cei care au dat banii vineri sau luni le aveti !

Comment

• he he si eu vreau senzori ........Cei care vor stikere si nu au dat bani ...Veniti si platiti k sa dau comanda ....am spus sa ne fc 15 bucati ..k sa aiba toti .....e o suma frumusica ptr ridicat coletu de la posta asa k veniti si aduceti banu ;) cei care au dat banii vineri sau luni le aveti !

Comment

• Am dat un mail la Poliserv ca la IPSO te usuca de bani daca vrei sa iei de la ei .. uite raspunsul

Code:
                      Buna ziua,

Avem senzori de parcare.
                      -Senzori parcare-display central plansa bord-347.20 lei
                      -Senzori parcare - cu display -578.96 lei
                      Mentionez ca , manopera este inclusa in acest pret.
                      Va rog sa ma sunati, sau sa-mi dati un nr. de telefon pentru programare.

Cu stima,
                      ideea ca tre sa ma duc la ei sa vad cum au display .. si tre sa mai aflu daca sunt buni sau sunt ciubucari ..

Comment

• senzorii de parcare poti gasi si la 60 RON PE 23 AUGUST
                        nu sa dai atatea milioane la poliserv sau altii ....e alegerea ta!

Comment

• Sunt enorme preturile de la poliserv. Sigur gasesti mai ieftin in alta parte ...
                          sigpic

Comment

• Am intrebat la IPSO daca pot aduce eu senzori de parcare si mi-au spus ca nu se poate .. ca trebuie doar cei agreati de DACIA si daca ii montez eu pierd garantia la partea electrica..

Comment

• salut, eu sunt nou si as vrea si eu stikere. vreau sa stiu si eu cat ma costa si cum fac rost de ele.
                              sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• stie ei k is montati acolo sau nu.....asta e ca sa te pape de bani si sa cumperi de la ei ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google