Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Andr33y4Kry View Post
    pagina creata cu succes,lucram la ea in continuare
    Pagina oficiala lc Ploiesti a fost creata puteti da like'uri comentari orice..va asteptam cu drag..
    care vrea admin sa ma contacteze id il aveti mai sus
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

• Mai e o pagina de Feizbuc ptr Ploiesti ,dar ptr ca nu s-a mai ocupat nimeni de ea e bine ca ati mai facut una .
      Discutiile pe tema se vor continua aici : http://www.loganclub.ro/forum/facebo...ti-t31119.html

Comment

• am schimbat uleiul la pretul de 120 ron (4L ulei + filtru) la EKATRUST.(pe dreapta cum vii dinspre vest). poate mai e cnv care vrea sa schimbe...si ii este de folos aceasta informatie

Comment

• marca la ulei? dar la filtru?
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• ulei OPALJET de 15000km...si la 140si un pic de RON,era Texaco parca de 10000km

Comment

• 150 lei castrol 5w40..am schimbat eu acum 2 saptamani..15000km

Comment

• ha' noro'! De unde iau si eu plasa pentru grila!? (niste dimensiuni aprozimative, se poate!?) multam!

Comment

• la magazinul de accesorii ekatrust..eu de acolo am cumparat...nu mai stiu exact dimensiunile

Comment

• multam....dar pe mine ma int. si dimensiunile, ca sa stu` si eu daca se ajunge...

Comment

• Uite solutia : ia o ruleta si masoara !

Comment

• cum e mai bine sa fie palsa aia, romburi mai groase?...mai mici?...vreo diferenta intre ele?
                        manca))))))))) da tata...dar sunt in pijamale, rupt de somn...si masina e afara...si mai departe de domiciliu .... si ma jur ca n`am ruleta)) multam de sfat oricum!

Comment

• Plasa o alegi dupa gusturile tale in primul rand .. mie unul imi place cu romburi mai mari ..
                          In plus .. cand te duci sa ceri plasa deja baietii de la Ekatrust stiu deja ce ti se potriveste .. iar daca ai indoieli te lasa sa o verifici langa masina ..

Comment

• mi-am facut si eu in sfarsit displayu de la ceasuri alb ))))) de cand ma tot chinuiam sa strang un pic de timp ptr el )13032012153.jpg

13032012154.jpg
                            Logan Forum consiliaza nu si repara!
                            [/SIGPIC]

Comment

• multam! stii de ce intrebam: ma gandesc la pietricele- lovesc radiaoru?... aerisirea lui...d`asta intrebm....

Comment

• Eu am MCV .. iar grila e foarte rara .. si nu am avut nici o problema de genul asta .. si am vreo 125.000 km .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google