Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maxim 4 dus, 4 intors ) 8x2 = 16 puncte. adica du-te ca un un bun cetatean si preda permisul )))))))))))))))
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Din cate imi aduc aminte acum camere radar, nu de supraveghere pe portiunea asta sunt asa:
      1. La Romanesti
      2. Intrarea in Pucheni
      3. Aia de la Petrom, nu mai stiu comuna
      4. La Balotesti
      Sper ca nu am ratat vreuna
      Nu mai stiu sigur daca popandaii de la coborarea podului de la Otopeni sunt cu radar, dar parca nu

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
        maxim 4 dus, 4 intors ) 8x2 = 16 puncte. adica du-te ca un un bun cetatean si preda permisul )))))))))))))))
        ee acum sa nu crezi ca le-am luat pe toate...la dus am mers foarte legal...dar la intors pe la 1 noaptea drum liber....bine ca nu am depasit 90-100 dar ....:|...cam peste 3 sapt astept sa vad ce felicitari imi vin in post...cam asa am inteles ca vin:-?....multumesc

Comment

• barcanesti,pietrosani,si pana in prisma..
          aia de la romanesti e de rovinieta aia de la potigrafu de supraveghere si restu al fel..
          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
          sigpic

Comment

• Camere sunt in felul urmator :
            -la Romanesti
            -la Pucheni
            -la Ciolpani
            -la Balotesti
            Credeti-ma ca le stiu pe de rost ca fac drumul ala aproape zilnic .

Comment

• lista camere fixe bucuresti - azuga

Comment

• Multumesc pentru raspunsuri...acum nu am altceva de facut decat sa astept sa vina plicul acasa...:|....

as putea sa aflu cumva mai repede daca chiar am fost luat de vreun radar?

Comment

• chiar asa nerabdator esti ?
                  poate n-or sa vina plicurile . in cazul aceata o sa trebuiasca sa faci cinste la baieti

Comment

• Pff asa sa fie cum zici tu...si sa nu imi vina nimic acasa....Am mai fost in Bucuresti de nenumarate ori,dar pe scaunul din dreapta...Asta e acum ce o fi o fi.....
                    Multumesc tuturor pentru raspunsuri....poate o sa vin si eu la intalniri cand s-o schimba ora sau ziua...

Comment

• unui amic i-a venit amenda dupa 6 luni

Comment

• am si eu o problema cu loganelul ( ieri venind de la dambovita ... am mers si cu 120 - 140 .... iar la sensul giratoriu de la cartier vest , am intrat pe dn sa vin pe la gara e vest , masina a inceput sa mi se ingenuncheze brusc ( ca si cum n-ar avea benzina [desi aveam ] ) desi aveam vreo 80 km/h in 20 m aveam vreo 20 - 25 km/h ... am incercat sa o fortez cu treapta inferioara dar degeaba , mai rau se " ineca " + k la un moment dat se mai auzea si ceva de genul batai in tabla (( cine are idee cam ce ar putea fi k ma sperie rau ((((((

Comment

• Originally posted by maf1688 View Post
                          am si eu o problema cu loganelul ( ieri venind de la dambovita ... am mers si cu 120 - 140 .... iar la sensul giratoriu de la cartier vest , am intrat pe dn sa vin pe la gara e vest , masina a inceput sa mi se ingenuncheze brusc ( ca si cum n-ar avea benzina [desi aveam ] ) desi aveam vreo 80 km/h in 20 m aveam vreo 20 - 25 km/h ... am incercat sa o fortez cu treapta inferioara dar degeaba , mai rau se " ineca " + k la un moment dat se mai auzea si ceva de genul batai in tabla (( cine are idee cam ce ar putea fi k ma sperie rau ((((((
                          1 la mana ai ceva probleme pe la alimentare,pompa de benzina sau injectoarele,asa face cand ''ingnuncheaza'' ca si cum nu ar avea benzina
                          2 la mana ''loviturile alea in tabla'' poate sa fie de la tacheti sau de la supape,adica este posibil
                          3 la mana,cu distributia cum stai ?
                          Logan Forum consiliaza nu si repara!
                          [/SIGPIC]

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                            Camere sunt in felul urmator :
                            -la Romanesti
                            -la Pucheni
                            -la Ciolpani
                            -la Balotesti
                            Credeti-ma ca le stiu pe de rost ca fac drumul ala aproape zilnic .
                            Mihai cea de la romanesti este de rovinieta..este la barcanesti camera radar dupa podul de la autostrada pe urmatoarea pasarela e camera..
                            Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                            Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                            sigpic

Comment

• Te contrazic .. aia de la Barcanesti e camera de supraveghere .. am trecut pe drumul asta de mii de ori si prin fata la camera aia mereu cu viteza mai mare decat trebuia si nu mi-a venit nici o amenda .. plus ca radarele pe DN1 te iau prin bucla inductiva si in dreptul ei nu e nici un fel de sapatura in asfalt .. altfel .. eu am GPS care are toate radarele fixe si ma anunta cand trec prin dreptul lor .. si unde unde am mentionat mai sus acolo apar si pe GPS .. am vazut ca Razvan a adaugat un link cu camerele fixe .. http://maps.google.com/maps?f=q&hl=E...ml&ie=UTF8&z=5 .. intr-adevar e trecut Barcanesti si pe harta asta , dar daca urmariti pe harta o sa vedeti ca e camera de la Romanesti , nu cea din intersectie cu centura ..

Comment

• ziulica buna. va anunti ca ..tocmai ce mi a adus la cunostiinta sora mea..ca s a predat in uz..si este in regim de finalizare..un contract obtinut de alcatel, care in colaborare cu m.a.i ul ..au inceput..si aproape au finalizat din 5 in 5 km..pe segemntul azuga-bucuresti (academie) o serie de sisteme..ce de monitorizare, cu functie si de a calcula viteza de deplasare si a observa de nu aveti rovigneta, precum si 2 noi puncte centrale ..ca si cel de la barcanesti. momentan sunt in faza de avizare metrologica. asa ca aveti grija..... au se pare un nou soft care ..din ce am inteles !? poate sa prevada..sau sa depisteze si cand se fac manevre gen..depasirea liniei continue si alte asemenea. din ce am inteles sunt si f f f mici ..sau puse in anumite locatii de unde nu se observa decat la o analiza mai ..succinta".. sa nu spuneti ca nu v am avizat.
                                SIC CUNNECTANDO REM

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google