gmc pana miercuri nu pot sa tii dau pt ca o sa fiu plecat, daca vrei ne intalnim miercuri sau joi sa tii dau.
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alarma Hornet Nefunctionala Pe Logan
am porbleme cu alarma. masina a stat fara baterie vreo 2 luni si nu stiu ce sa ii fac.. am inteles ca trebuie rasoftata, dar problema e unde fac asta in ploiesti sau in bucuresti. daca stie cineva.. am cautat in forum si nu am gasit ce cautam
alarma se numeste hornet directed 727t. inchiderea centralizata merge, dar nu are legatura cu alarma, fiindca are modul separat. daca stie cineva ce pot face il rog sa ma contacteze la zoom8ic@yahoo.com, sau sa imi trimita un pm.
multumesc
Comment
-
o mare problema am si eu
imi cam sare vopseaua de pe prelungirea de pe fata si nu de alta dar ea este alba si da asa de bine albul acela de dedesupt cu verde cameleon de nu va inchipuiti
deja intr-o saptamina a trebuit sa o retusez
daca as face un drum la mare cred ca as ajunge cu ia alba
ce ma sfatuiti ...(i-am dat si cu o solutie inainte care se spune ca face legatura intre plastic si vopsea si cu lac dupa ce am vopsit-o) ... vreau si alte solutii...in afara de aceea de a umbla cu spreiul in porbagaj(acum asa fac)
Comment
-
aaaa da strambe )da strambe rau ai vazut ce rau e fara masina si sa nu ai vecina cu peugeot
mai dragi colegi de forum se intampla sa fie vreunu printre voi care sa ma ajute si pe mine sa fac un atestat,acum pentru final de clasa XII-a, sau niste informatii acolo despre traductoare capacitive?
Comment
Comment