Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si cam cat tea dus pe tine toata operatiunea asta???

Comment

• pai pe mine m-a dus 40 de lei(actuatoarele) si atat,ca de montat mi le-am montat eu si burete cu lipici pe el aveam prin garaj
      Logan Forum consiliaza nu si repara!
      [/SIGPIC]

Comment

• azi pe la ora 17(+/-) parca se sparsese conducta cu loganisti pe la acr 3 in 30 de min ;)) primul Bogdan(Bidepa) dupa 10 mine Adicata(sper sa nu ma insel) si dupa inca 10 minute colegul care a avut accidentul..
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

• trecusem si eu pe la ora 18 )

Comment

• pe la 18 daca nu ma insel eram vizavi de capatul lui 44..oricum daca ai vazut un vito albastru cu ph-13-arz sa sti ca eram in el

a da stai ca il sti ca lai vazut atunci cand ti'am dat insigna aia..app ai rezolvat ceva cu ea?
            sigpic

Comment

• stiu vito-ul .... cu sigla... mi-a picat in prima saptamana , iar acu stau cu una putin mai mica ( dar d-aia plina , albastra ), acu sa vedem cand o pica si asta ))

Comment

• Originally posted by faraonw View Post
                azi pe la ora 17(+/-) parca se sparsese conducta cu loganisti pe la acr 3 in 30 de min ;)) primul Bogdan(Bidepa) dupa 10 mine Adicata(sper sa nu ma insel) si dupa inca 10 minute colegul care a avut accidentul..
                Pe acolo trec in fiecare zi. Vin de la munca. De la Serus. Sa inteleg, ca ai vazut loganul MCV rosu PH 85 DAC

Originally posted by Andr33y View Post
                deci,le inlocuiti pe alea originale cu unele universale sa le spun asa,,folositi si ceva burete eventual cu lipici ar fi bun sa se lipeasca pe actuatoare si pe langa ele ptr a evita vibratiile produse de strazile din romania,si le amplasati pe acestea universale intre fata de usa si tabla usii,sa actioneze tija aceea de poti trage de ea cu mana ca sa inchizi usa sau sa deschizi,atat,simplu ca buna ziua sper ca ati inteles

actuatorul fiind amplasat in interiorul usii,zgomotul produs la inchidfere/deschidere se amplifica ca intr-un woofer si este mare acel zgomot deoarece actuatorul actioneaza intreg ansamblul numit broasca
                Colegul loganist, zgomotul nu este produs in mare parte de actuator. Zgomotul mare este produs de broasca in sine. Este o broasca ordinara confectionata (dechis- adica se vad toate parghiile) doar din metal. La masinile pricopsite, incuietorile sunt confectionat einchis de parghii de comanda si roti dintate de plastic. Acestea nu produc zgomot mare. Asta e diferenta. Si este diferenta si la siguranta si la pret. Asta e . Loganul este o masina ieftina.
                Last edited by adicata2003; 25 May 2012, 23:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• wowwwww.... http://www.youtube.com/watch?v=ZmWr9...eature=related
                  sigpic

Comment

• dar de astia ce zici? (repostare)

inca un audi :

si o lancia :
                    Start with als2, with just 20% gas throttle opened, without launch control system

lamborghini vs. fiat 5oo :

Mugello circuitA "simply" chareged Fiat...Follow for more Automotive https://instagram.com/as_carphotographer?igshid=nqb4hkscrkp8Stock engine with a "few" mo...
                    Last edited by RAZVAN-005; 26 May 2012, 21:26. Reason: Automerged Doublepost
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• astia ori sun incepatori ori idioti.. http://www.youtube.com/watch?v=zIctG...eature=related
                      sigpic

Comment

• incepatori idioti )

Comment

• clar cei mai idioti )
                          Logan Forum consiliaza nu si repara!
                          [/SIGPIC]

Comment

• ce fum isi ia in nas veironul )

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• oare ce o avea pe el nissanul ala? Ce rezerva de putere are la viteza aia si in treapta aia!!

Comment

• Am si eu o oarecare problema...am si eu la solenza mea la casetofon firele la boxe sunt trase din fabrica si pe fata si pe spate...iar cele din spate nu stiu pe unde sunt pitite(nu a avut boxe pe spate, decat firele trase)...am cautat si in stalpii aia din spate si pe sub canapea si prin bord...daca a mai patit cineva asa...sa daca aveti vreo idee...e bine venita

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google