azi mi-am montat si eu butoane ptr geamurile elctrice fata in usa de la sofer,multa munca ptr ca butoanele au fost de pe un peugeot 306,nu se potrivesc la contacte,adica au ele tot 5 pini dar nu e la fel la schema fata de cel de logan,mult de munca dar acum merita
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Andr33y View Postazi mi-am montat si eu butoane ptr geamurile elctrice fata in usa de la sofer,multa munca ptr ca butoanele au fost de pe un peugeot 306,nu se potrivesc la contacte,adica au ele tot 5 pini dar nu e la fel la schema fata de cel de logan,mult de munca dar acum merita
APP ce coleg are un logan gri si cu lupe in far? are grm la numar (parca)Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postda poze andreiutz?
APP ce coleg are un logan gri si cu lupe in far? are grm la numar (parca)
stiu pe un baiat de isi vinde loganul,are un 1.6 16V,absolut impecabil,albastru mineral culoarea,vreo 60000 de km,il tine in garaj de ceva timp nu l-a mai scos deloc ptr ca si-a luat o skoda octavia si merge numai cu aia,pretul e de vreo 3800 EURO NEG,daca as fi avut bani acu l-as lua,dar poate stiti voi pe cineva care e interesatLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
azi mi-am schimbat si eu lumina din butoanele de pe consola,multumita lui Faraonw ca mi-a dat o idee super usoara de a schimba lumina in butoane,in buton lipesti doar led-ul si rezistenta o pui pe fir,cel albastru,adica 4 rezistente iti trebuiesc ,fiecare rezistenta ptr cate un buton,super usor de facut,recomand celorlalti care vor sa isi faca sa procedeze asa
INCA O DATA MII DE MULTUMIRI LUI CATALIN(FARAONW)Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
mi-e frica sa fac poze ) ca in spatele consolei acolo unde sunt butoanele am Nspe mii de fire ))) arata cam urat,dar daca insistati o sa fac si poze si o sa pun ca sa vedeti si voi cum sa faceti mai usor si mai repede,aaa apropo,am led-uri de vanzare ptr schimbat in butoane,din acelea mi-am pus si eu si sunt fff faine,o sa revin azi sau maine cu poze bafta tuturorLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
poze o sa fac si eu daca vreti
mersi livas pentru pm..e din gasca noastra turturelu?sau din alta parte?ca asa il am pe alexyno..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
Comment