Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care este marca uleiului pt logan 1,4 benzina, optim pt motor ?

Comment

• eu am bagat numai elf 5w30 evolution parca se numeste.

Comment

• multumesc domnu' RAZVAN

Comment

• Doi surzi s-au casatorit. In prima saptamana au constatat ca, in pat, nu puteau sa comunice daca lumina era stinsa, intrucat nu puteau folosi limbajul semnelor. Dupa cateva nopti, tot cautand o solutie, sotia i-a spus sotului, prin gesturi:
          - Iubitule, hai sa folosim niste semnale simple. Spre exemplu, daca vrei sa faci sex cu mine noaptea, pui mana o singura data pe sanul meu stang.Daca nu vrei sa faci sex, pui mana o
          singura data pe sanul meu drept.
          - Geniala idee, i-a raspuns sotul prin semne si a continuat: daca tu vrei sa faci sex cu mine, imi scuturi penisul o singura data, iar daca nu vrei sa faci sex, imi scuturi penisul de 300 de ori, repede, repede.
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• tare bancul )..am si eu o problema la calculattrul de bord se reseateaza singur km, consum,dar nu si ceasul,de la ce ar putea fi?

Comment

• Ceva de genul ca masa de la calculator nu face bine contact si d-asta se reseteaza . La fel am patit si eu .

Comment

• Ca tot veni vorba de calculator. Eu cand apas piciorul pe frana incepe sa-mi palpaie in bord becul de ceata. Are toane, ori palpaie ori se aprinde dar la jumatatea intensitatii la care ar trebuiu sa se aprinda in cazul in care as avea ceata pusa. Aveti idee de la ce e?

Comment

• asa patesc si eu dar nu stiu cauza. Poate ne ajuta cineva

Comment

• Este pe L.C despre asa ceva am inteles k este din spate ( stop stanga ) probleme conexiuni mufe pe acolo nu mai face bine contact,corziune la mufa de la stop eu am umblat acolo si nu mai am probleme
                    Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Comment

• multumesc de raspuns dar unde are masa calculatorul?...iar cu becul de ceata din bord la apasarea franei am facut urmatoarele si nu mai am probleme,se apasa pinii stopului usor in jos,se da cu un smirghel fin dupa care eu am dat cu putina vaselina fina,si nu mai am problema de mai bine de un an,spor la treaba!

Comment

• Originally posted by vishuveve View Post
                        Eu cand apas piciorul pe frana incepe sa-mi palpaie in bord becul de ceata. Are toane, ori palpaie ori se aprinde dar la jumatatea intensitatii la care ar trebuiu sa se aprinda in cazul in care as avea ceata pusa. Aveti idee de la ce e?
                        rezolvarea la aceasta problema se face in felul urmator,se scot triplele,se scot placutele acelea cu contactele,se lipeste un fir(de preferat mai gros-fir multifilar de 2) pe contactul de masa,iar in celalalt cap se pune un papuc cu gaura(de Fi6 sa fie gaura) si se leaga de un surub deja existent in spatele stopului,si aceasta chestie se face la ambele stopuri,problema nu se rezolva daca dai cu smirghel sau daca dai cu vaselina acolo,problema va reaparea in cel mai scurt timp posibil,facand chestia cu solidificarea masei(-) rezolvati problema ptr totdeauna aveti incredere si faceti cum spun eu
                        Logan Forum consiliaza nu si repara!
                        [/SIGPIC]

Comment

• Un video mai explicit....

Comment

• Eu am rasucit toti pini din mufe si gata.
                            Nu fac contact pini bine in mufa.Le dati cu spray de contactori si aia e!

Va salut!
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• ....Solutia cu montarea unui fir suplimentar de masa cum a spus @Andr33y am facut-o si eu si nu mai am
                              probleme cu stopurile.....de ceva vreme...
                              passion 1.5 DCi

Comment

• sau se schimba cablajul de la stopuri. la mine asa s-a remediat problema.
                                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google