Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• blocul de lumini sau sa ars becurile..asa am patit eu la vito pe xenon mia picat amandoua becurile de odata..pune pe un prieten sa le aprinda si u te uiti de aproape la ele daca da un scurt impuls sa se aprinda atunci sunt duse xenoanele..
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

• era siguranta de pe plus arsa

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
        Am ras cu lacrimi
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• penal ala de la 2.25 )))
          Logan Forum consiliaza nu si repara!
          [/SIGPIC]

Comment

• colegi...e normal la benzinar sa pleci de pe loc fara sa apesi pedala de acceleratie?...eu stiam ca asta se intampla doar la diesel.
            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• nu prea pare ok... dar ar trebui sa te bucuri
              eu am constatat ca undeva la 2100 de rotatii la diesel nu mai este nevoie nici sa calc ambreiajul sa schimb vitezele (doar in treapta superioara)

TPN-ul fuge .... da de unde ...
              slow slow prin lipanesti
              Last edited by RAZVAN-005; 8 October 2012, 00:52. Reason: Automerged Doublepost
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                colegi...e normal la benzinar sa pleci de pe loc fara sa apesi pedala de acceleratie?...eu stiam ca asta se intampla doar la diesel.
                ieap..daca te chinui un pic pleci si cu a 3..
                sigpic

Comment

• este ceva f normal,asta da dovada k ai ambreiajul bun,cele uzate nu prea reusesc aceasta performanta
                  [/SIGPIC]

Comment

• Nu stiu daca s-a mai discutat despre asa ceva dar as avea si eu o intrebare...
                    Pot sa omologhez pe Logan jante de 16", cauciucurile banuiesc ca nu conteaza dar sunt 205x55x16" ?
                    Daca se poate ii rog cei care cunosc cate ceva sa-mi lase si mie cateva detalii despre cum as putea sa procedez in continuare!

Comment

• poti sa omologhezi jantele foarte usor dar cu ceva timp pierdut pe la RAR (si bani). conteaza si dimensiunile anvelopelor (doar sunt trecute in talon).
                      citeste pe aici cate ceva despre aceste lucruri :

Jante dacia logan OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN.

Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• stie cineva daca este in ploiesti un magazin cu accesorii pentru telefoane?..ma intereseaza sa cumpar un touchscreen pentru telefon.
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                          stie cineva daca este in ploiesti un magazin cu accesorii pentru telefoane?..ma intereseaza sa cumpar un touchscreen pentru telefon.
                          am eu pe prietenul ala de imi conduce mie masina care se ocupe cu telefoane calculatoare orice..daca vrei vi odata la mine si vb cu el..le ia mult mai ieftin decat le'ai lua tu din magazin..
                          sigpic

Comment

• ma intereseaza si pe mine de unde va procurati piese logan(caroserie fata:capoya aripi tot..).... am avut un eveniment nefericit.... multumesc anticipat

cum fac sa intru in logan club ploiesti???
                            Last edited by bazdac; 13 October 2012, 10:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sal,odata ce ti.ai facut user pe forum esti de.al nostru,si piese mai ieftine iti poti lua d la mine din campina,garantez ptr preturi,si dak vrei servicii de tinichigerie sau vopsitorie apeleaza ka mine ptr k ma ocup cu asa ceva.stima
                              [/SIGPIC]

Comment

• cine imi recomanda si mie o evacuare sport cat de cat rezonabila

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google