Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am inteles. Tavi, eu o am de trei ani. Nu mai stiu care sunt preturile acum.
    sigpic

Comment

• voi cum ati reactiona ?

Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• la multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor ... >< :*:*:*... mai ales la multi ani lui Andr33y...multa sanatate si tot ce iti doresti

Comment

• multumesc frumos !sunteti cei mai tari de pe planeta asta,rar mai gasesti oameni ca voi !Sanatate multa si voua!Voi sunteti a 2-a familie pentru mine!
          Logan Forum consiliaza nu si repara!
          [/SIGPIC]

Comment

• la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
            scuze de intarziere

Comment

• lma si din partea mea :*
              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

Comment

• Originally posted by RAZVAN-005 View Post
                voi cum ati reactiona ?

http://vplay.ro/watch/38vhsr3k
                foarte tare , cred ca m-as speria maximm
                Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• La multi ani ca esti roman !

Comment

• schimb bateria cu una Zap, ceva impresii despre asta ?

Comment

• nu am auzit niciodata de firma asta,parerea mea?NU!
                      Logan Forum consiliaza nu si repara!
                      [/SIGPIC]

Comment

• Originally posted by Andr33y View Post
                        nu am auzit niciodata de firma asta,parerea mea?NU!
                        este o firma buna, noua, recomandata de magazine, mai buna oricum decat rombatul care a tinut doar 3 ani si jumatate.

Comment

• ceva oferte de anvelope de iarna noi, a auzit cineva?

Comment

• pai tu aveai anvelope bune de iarna... sau te-ai plictisit de ele ?

Comment

• mi-am batut joc de ele..am avut unghiul de fuga dereglat si mai departe iti dai seama ce s-a intamplat.

Comment

• Cinci talhari au prins în padure o calugarita.
                                Au violat-o temeinic si apoi au fugit.
                                Aceasta, mergand mai departe, isi face o cruce mare si zice:
                                - Multumesc Tie, Doamne! Si fara de pacat si pe saturate!

De ce să îmi iau un credit de 100 000€ pentru o casă şi să îl plătesc 30 de ani, când aş putea să fur 100 000€ şi să stau doar 5 ani în închisoare?

Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana.
                                La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice.
                                Romanii au inceput si ei sa sape; pana la 100 m nu au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii comunicau wireless!

Citat dintr-o scrisorica primita de la finante: ...
                                "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani".

Un tip care sta la casa cu curte se trezeste dimineata, iese pe terasa, se intinde, casca si observa in copac o gorila. Stupefiat suna la (ACGC) Asociatia Coboratorilor Gorilelor din Copaci:
                                - Buna ziua, am o gorila in copac, puteti sa veniti sa o luati?
                                - Sigur, ajung in jumatate de ora
                                In jumatate de ora ajunge un tip cu o pusca, o ...bata, o pereche de catuse si un caine chiwuawua. Proprietarulil intreaba:
                                - Nu va suparati, dar cum o sa procedati?
                                - Pai, eu ma urc in copac, ii dau o bata in cap la gorila, gorila cade jos, cainele vine si il musca de testicule, isi pune mainile in cap si tu ii pui catusele...
                                - Ok, dar cu pusca ce facem?
                                - Fii atent aici, daca o sa cad eu primul, sa impusti chiwuawua

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google