Am inteles. Tavi, eu o am de trei ani. Nu mai stiu care sunt preturile acum.
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by RAZVAN-005 View PostNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Cinci talhari au prins în padure o calugarita.
Au violat-o temeinic si apoi au fugit.
Aceasta, mergand mai departe, isi face o cruce mare si zice:
- Multumesc Tie, Doamne! Si fara de pacat si pe saturate!
De ce să îmi iau un credit de 100 000€ pentru o casă şi să îl plătesc 30 de ani, când aş putea să fur 100 000€ şi să stau doar 5 ani în închisoare?
Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana.
La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice.
Romanii au inceput si ei sa sape; pana la 100 m nu au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii comunicau wireless!
Citat dintr-o scrisorica primita de la finante: ...
"Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani".
Un tip care sta la casa cu curte se trezeste dimineata, iese pe terasa, se intinde, casca si observa in copac o gorila. Stupefiat suna la (ACGC) Asociatia Coboratorilor Gorilelor din Copaci:
- Buna ziua, am o gorila in copac, puteti sa veniti sa o luati?
- Sigur, ajung in jumatate de ora
In jumatate de ora ajunge un tip cu o pusca, o ...bata, o pereche de catuse si un caine chiwuawua. Proprietarulil intreaba:
- Nu va suparati, dar cum o sa procedati?
- Pai, eu ma urc in copac, ii dau o bata in cap la gorila, gorila cade jos, cainele vine si il musca de testicule, isi pune mainile in cap si tu ii pui catusele...
- Ok, dar cu pusca ce facem?
- Fii atent aici, daca o sa cad eu primul, sa impusti chiwuawuaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment