Vine cineva din ploiesti maine la Sinaia la prima intalnire logan Club Valea Prahovei?
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
daca este vrun coleg care doreste ceva de la user-ul cosmin-uau ca ma voi intalni duminica cu el la pitesti..si asa nu mai platiti posta/curierulMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
dap de la el..dar nu mai plec maine ca e urat pe transfagarasean..daca vrei eu dau comanda de un eleron de portbagaj si ne combinam amandoi la drum daca vrei..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
se merita dvd-ul meu pe toate astea?
/ subwoofer in incinta bass reflex diametru difuzor: 30 cm putere RMS: 250W putere Max: 750W impedanta: 2x4 ohmi raspuns in frecventa : 30Hz - 150Hz sensibilitate: 92,4dB / 2,83V /
/ amplificator monobloc clasa AB Putere - 1x150W RMS la 4 ohmi / 1x250W RMS la 2 ohmi Masuratorile de putere au caracter independent de producator (MTX) si sunt facute de catre CEA; toate s
/ MP3 player auto cu port USB putere 4 x 50 W MOSFET Compatibil MP3, WMA, WAV cu ID3/WMA Tag (USB) Tuner AM/FM cu RDS si HS-IVi Modul bluetooth incorporat pentru convorbiri in regim
pam pam..au venit si astea.. ) fac colectie am vro 6 woofere )Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
pam pam..au venit si astea, in total vro 6 woofereAttached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
si mai sunt inca )).multumesc domn' RazvanAttached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
Comment