Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prostie mare!

hai sa va spun si eu ce mi s-a intamplat azi!..cred ca ziua aceasta afost cu ghinion pt mine.....azi am fost la un tovaras in strejnic sa-l iau sa mergem in orash cu niste treburi...am luat-o pe vest,si am prins bariera pusa...cred k am stat juma de ora..si trecuse doar un tren(nu-i sufar pe astia k tine bariara degeba,si nimeni nu face nimik..in fine)...am ajuns in strejnic l-am luat pe respectivul...si la intoarcere...am prins iar bariera...dar eu (tanatalau)...am bagat blana si am traversat-o in timp ce bariera cobora...si printre altele(depasisem pe unu care oprise pe banda continua)..cand sa ajung pe partea cealalta..SURPRINZA..The God Damn' Police...ma opreste(era unu tanar,cu o p**da langa el..pisamas pe ei)..imi cere actele ..ma intreaba ca unde ma grabesc asa....ca am ramas fara 15 zile si 90 de zile fara permis...ii zic k tre sa ajung k am o urgenta la sud ...am inventat si eu,credeam ca scap si eu mai usor...P*LA.

se duce la masina sta 10 min...vine si nu zice nik..doar sa semnez..daca am obiectii(fiind prima oara nici n-am stiut ce sa zic)...si vad dupa acea..acum sa va tineti bine: 9 pct amenda,fara cele 15 zile,retinere permis 90 zile,si amenda 540 lei,iar in 48 de ore 270 lei....am ramas pieton

am vb cu niste prieteni si am inteles k pot face contestatie.ma ajuta si pe mine cu ceva idei?..ce sa fac?..astept un rasp de la o ruda k vb cu cineva..sa scot permisul mai repede.sa dea Domnu'.
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• oi puso
      problema e masoala si prezinta unflaturi
      de contestat nu prea ai cum , daca a scris procesu e prea tirziu pentru pile
      stiu ca e o procedura prin care se poate reduce durata suspendari , o
      reexaminare
      nu mai bine asteptai
      stii foarte bine ca stau acolo la pinda,
      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• mare prostie ai facut.si eu am stat intr-o seara vreo ora si am preferat sa ocolesc pe la podu inalt.asta cred ca e regula de aur sa nu treci cand e bariera coborata, pe langa amenda si permis iti risti viata la modul ce-l mai serios.graba asta fara rost nu ajuta la nimic.In momentul de fata nu prea ai ce face doar daca ai pe cineva sus sus pus.
        Last edited by Distrat; 9 June 2009, 22:59.

Comment

• @bidepa.moama dar te'ai "scufundat"adanc de tot,si un prieten de familie a iesit din parcare de la selgros si nefiind atent a faramat usha lu unu care venea din dreapta pe drum cu prioritate,a primit suspedarea permisului pe o perioada de 60 de zile,amenda nu stiu sa iti spun cat a fost, dar a dat din nou sala si i'au redus pedeapsa la 30 de zile.
          si mie cand mi'au luat permisu pentru 30 d zile..depasire linie continua am mai zis,m'au intrebat unde ma grabesc si chestii de genu asta dar eu m'am dat jos din masina ma milogeam pe la geamu lor pe acolo cu ce puteam si eu....dar mi'au dat dovada 15 zile :-j
          Last edited by Dreamer; 9 June 2009, 23:38.

Comment

• eu am trecut in timp ce se punea bariera,nu stiu cum a vazut el k erau deja puse.a fost magar k nici macar alea 15 zile nu mi le-a dat....zici k am omorat pe cineva:|

Comment

• nu se tine cont. odata ce s-au aprins luminile de avertizare trebuie sa stai pe loc.la faza cu 15 zile nu stiu exact ce spune legea dar am impresia ca nu se da cand iti ia permisul pentru 90 de zile.du-te in audienta la comandant si spune-i ca cineva din familie e bolnav si trebuie sa-l duci de 2 ori pe sapt la spital si nu mai are nimeni permis din familie si iti trebuie dovada macar sa ti-o prelungeasca sau cu alt motiv.Asta e sfatul meu daca vrei pune-l sau nu in practica.
              Last edited by Distrat; 10 June 2009, 10:51.

Comment

• eu cred ca bine ti-a facut sa te inveti minte. Putea sa se intample o nenorocire. Puteai sa mori si tu si sa-ti omori si prietenul nevinovat.

Comment

• @abo...eu nu cred k exact cum se punea bariera treacea trenu....la cat de mult stai la bariera aia sa treaca un tren...cred k si un elefant trecea.in fine...eu m-am asigurat...si nu se vedea niciun tren...deci nu se intampla vreo nenorocire.adevarat k am gresit...

Comment

• gresit!!!
                    nu teai asigurat de loc , daca o faceai vedeai si garda
                    corect nu??
                    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• indiferent ca consideri ca ai timp sau ca vezi ca nu vine trenul NU SE TRECE regula de aur pentru mine.nu o spun ca sa te atac. parerea mea e ca trebuia sa astepti.acum daca Doamne fereste se intampla ceva? faceai 2 familii nefericite.
                      Last edited by Distrat; 10 June 2009, 17:13.

Comment

• Baietii au dreptate bidepa .. dar toata lumea greseste .. intai trebuia sa te uiti dupa politie .. cum a zis si mmaxalb .. daca ai bani de cheltuit poti sa faci contestatie si pana la terminarea procesului o sa ai permisul inapoi .. teoretic castigi ca nu prea se prezinta ei la proces .. asta doar daca nu au aia de la politie vreo inregistrare cu tine ..

Comment

• MYR alb .. te-am vazut azi erai pe democratiei acolo prin fata pe la romtelecom .. eu traversam strada .. masina mea era parcata.. te duceai nene .. unde te grabeai ?

Comment

• aveti dreptate baieti...am si spus k am gresit,,si trebuia sa stau locului.....iar garda am vzt exact cand traversam...aparuse in fata mea de pe un drum laturalnic...dak stiti..pana in bariera e un magazin pe dreapta si un drum..e,garda de acolo a iesit..deci nu aveam cum sa-l vad...dak nu ma grabeam si stateam in banca mea,dak iesea mai dvm de acolo si il vedeam ce bine era k ma opream.....sunt suparat k nu mi-a dat makr alea 15 zile si k mi-au umflat prea mult amenda...sper sa-mi fie invatatura de minte.

Comment

• tu erai pe trecere in dreapta mea?.....ma grabeam si eu eram deja in intarziere si trebuia sa ajung acasa sa ma schimb si sa plec in alta parte...

Comment

• Eu eram da

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google