Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce e ala buton pt cb ? ..

Comment

• e butonul pt calculatorul de bord, ala din capatul manetei stergatoarelor

Comment

• pai cred ca bidepa are deja butonul ala, ca din pozele puse de el..varianta de echipare era ambition parca:-??

Comment

• da dreamer...ambition....e full option ca sa zic asa.
          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Poi si atunci ce CB vrei sa-ti pui ? .. sau vrei sa schimbi culoarea la displayu` ala ?

Comment

• vreau sa schimb culoarea la display si ceasuri atat...dar @Distrat zicea de o maneta..si am intrebat despre care maneta vorbeste.imi pare rau ca s-a ajuns la confuzie
              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• ca tot ati deschis subiectu ce e mai bine sa schimbi ledurile alea sau sa pui plasme?

Comment

• bai tot vbiti aici,vine cineva maine la intalnire in nord la 18:00,asa ca inainte de bac?

Comment

• eu si cu mirita am fost prezenti dar vad ca restul nu mai aveti chef sa vina la intalniri.
                    (exclusi cei care nu pot sa vina din alte motive). IMI PARE RAU SA VAD CA CLUBUL A LUAT SFARSIT.
                    sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• bogdan a pus punctul pe i.

Comment

• deci aduc ghinion,d'abia am intrat si gata cu logan club ploiestiofff,acum am reusit sa plec de la taikmiusi chiar doream sa vin....oricum,tinand cont ca de maine am 2 saptamani cu examene(bacu'),ne mai vedem d'abia dupa,asta daca nu ne mai intalnim prin trafic sau or sa se mai tina intalnirile

Comment

• cine e cu ph-10-hbo??l-am vzt alaltaieri de la balconul unei tipe din malu rosu,cred ca sta pe scara vecinamarian sti ca am vrut sa vin,dar,nu poti sa te duci la o intalnire cu mana in cur,nu mai aveam nici un chior ,culmea mai aveam si datorii...m-a luat radaru...

Comment

• poate PH-10-HBU, eu am si stau si in malu rosu PH-10-HBO nu stiu cine are.

Comment

• mariane ia si tu atitudine doar nu te-ai lasat batut. tu chiar nu mai vrei sa fii organizator? ar fi pacat sa sticam clubul ca deabia ne stransesem si noi mai multe masini si gata nu ne mai vedem.

Comment

• tot ce e posibil,am vzt numarul de la etajul 10,m-am chiorit eu putinerai cu mama ta cred,si aveai bancheta din spate data jos,ai coborat cu ea in mana

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google