da..e mai usor asa .. decat sa fac atatea cd uri
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Baieti ma gandeam sa-mi schimb si eu boxele pe fata tot cu unele pe 13 si nu stiu pe care sa le aleg ..
/ difuzoare coaxiale, 2 cai diametru: 13 cm, tweeter 16 mm putere: 50W RMS / 80W max raspuns in frecventa: 60 - 20.000 Hz sensibilitate: 92 dB (1W/1m) crossover integrat HP 6 dB
/ difuzoare auto triaxiale (3 cai) diametru difuzor: 13 cm putere RMS: 75 W putere maxima: 150 W impedanta: 4 Ohmi adancime de instalare: 54 mm magnet din Feerita si con din PP //
/difuzoare coaxiale cu 3 cai/diametru: 13cm/putere RMS: 25W/putere Max: 120W/impedanta: 4Ohm/SPL: 91dB/raspuns in frecventa: 40Hz - 26KHz/ body { background: #FFF; }
/difuzoare coaxiale 2 cai /diametru: 13cm /putere RMS: 50W /putere Max: 200W /impedanta: 4Ohm /SPL: 91.5dB /raspuns in frecventa: 55Hz - 22KHz /diametru tweeter: 13mm /con din polipropilena /bobina di
Undeva la 150 maxim 200 ron .. Ce imi puteti recomanda?
Comment
-
acum depinde si ce player ai.. unul normal da cam 23W-25W rms nu 50 cat scrie pe el .. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...ark_Power_213/ cu tweeter independent ... 180 ron + 20 transportul ... eu asa ceva o sa imi pun dar pe 16.5 cm ... sunt destul de bune si cele alese de tine dar te-as sfatui sa iei ceva cu tweeter independent
Comment
-
Originally posted by 60CRY View Postam si eu o intrebare... la cantaretul meu am iesire auxiliara.. gasesc vreun adaptor ceva sa aibe intr-un cap mufa jack 3,5 si in celalalt cap usb??? sau exista asa ceva??
Comment
-
Originally posted by 60CRY View Postacum depinde si ce player ai.. unul normal da cam 23W-25W rms nu 50 cat scrie pe el .. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...ark_Power_213/ cu tweeter independent ... 180 ron + 20 transportul ... eu asa ceva o sa imi pun dar pe 16.5 cm ... sunt destul de bune si cele alese de tine dar te-as sfatui sa iei ceva cu tweeter independent
Comment
-
Originally posted by Bleizer View Postsalutare Ploiesti! cand? maine fiind sambata ia veniti intrun raid si la Bucuresti-Polivalenta la ora 15:00, faceti-ne o surpriza, sigur o sa fim peste 100. ganditi-va!
Bleizer nu pune oamenii pe drum degeaba... nu am fost niciodata 100 si nici nu o sa fim... abia am venit 45 cand au venit cei de la Autoexpert sa faca poze...
Baieti... nu luati in serios... omul glumea.sigpic
Comment
Comment