al meu e marius_zycu
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Doi nemţi discută într-un showroom:
- Ce-i asta ... Dacia Duster?
- Duster...da, se pare că e o maşină ...
- Românească, nu?
- Da ... cred că e românească
- Bună, nu? Gardă înaltă, cauciucuri groase ?
- Mda ...
- Măăă, ce ţi-e şi cu românii ăştia! Ar face orice numai să nu-şi repare drumurile...
Comment
-
Raman si sunt organizator NU ca m-ai pus tu .. ci pentru ca ma ocup de clubul asta .. si sincer nu stiu de ce te agiti atat in legatura cu functia asta .. daca te implicai cu ceva sau iti pasa mai ziceam .. dar tu vrei sa ai functia de organizator doar asa la misto ..
Si stai linistit ca nu te-a sapat nimeni .. eu nu am nevoie de functie ca sa ma dau mare cu ceva .. ca am tot ce imi trebuie in viata .. si nu ma limitez la o FUNCTIE SIMBOLICA .. care implica doar munca benevola si voluntara si de pe urma careia nu ai nici un beneficiu material , ci doar sufletesc ..
Acum astept sa judece baietii cine are dreptate sau nu in discutia asta !!!
Comment
-
Cine Doriti Sa Fie Organizator La Logan Club Ploiesti ? Doar pt membrii prahoveni !
Vreau sa facem un poll simplu in care va rog sa votati cine doriti in continuare sa fir organizator la Logan Club Ploiesti !
Sondajul o sa fie public pentru a nu fi nici o suspiciune !
Deci va rog ca doar membrii prahoveni sa voteze !
Comment
-
Te agiti degeaba pustiulica ! Nu uita dc o faci asta .....si cate banuri ti-ai luat inainte ptr injurii . CEEA CE AI FC U ACUM : M-AI MANCAT PE LA SPATE SA AJUNGI U ORG . DE OFTICA CAT AI STAT PE BARA CAND ERAI MEMBRU ;) iar de organizat ce ai organizat 3 luni ? 2 ca nu imi aduc aminte sa fi lipsit mai mult .Iar de interes si de intalniri ''IN LOCU TAU NICI NU AS MAI VB !!! EU AM FC LEGITIMATILE , EU AM ORGANIZAT IESIRILE LA GRATARE , EU AM FOST AICI CAND U STATEAI ACASA SI ITI LUAI BANURILE PTR CA NU STIAI SA VB ;) . si cu asta am terminat toate discutiile intre noi2 ! iar de functie nu fi sigur asa !
Comment
Comment