Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lu GMC-ul ce sanctiuni i s-au aplicat ptr spamul facut pe forum? inca nu are ban???

sigpic

Comment

• Va certati ca muierile Pe cuvant.
      Fir-ar functiile ale drq.

Comment

• Rog toti membrii care chiar sunt interesati de acest club sa vina la intalnirea de duminica de la Sala Sporturilor la ora 14.00 . Va multumesc frumos !

Comment

• userul ala care ai spus ca a fost facut seara la 19,daniakd nu este facut de marian,este un tip cu o berlina albastra daca nu ma insel,si poate ca face parte dintr'un grup de prieteni ai lui marian.

Comment

• Am putea infiinta doua functii?Sa avem doi organizatori?Oricum ,in ultimul timp s-a ocupat Mihai:

Comment

• Sigur matusica ....ai face orice pentru casa ..ca sa iti fie tie bine )

Lasa aberatiile si minciunile !

Ai fi in stare sa aduci si dozatoare de bere ptr functie )

Gasca mea de o bere cand ne ocupam ....asa fara alcol si cu mititei rumeniti pe jaratec din lemn asiatic asa cum se faceau o data pe la paltinu ...Ce parere aveti ?
              Last edited by PH-16-GMC; 11 March 2010, 15:52.

Comment

• Mie tare mi se pare ca o sa va rupeti si voi ca GL, BV si altii. E un ***** de functie, daca faci ceva faci cu prietenie si din prietenie. Uita-te la noi, nu avem organizator, sau cel putin nu are scris in frunte!
                Eu va doresc sa va intalniti ca prieteni, nu ca sef si subordonati.

LE - forumu' vad ca nu suportă cuvinte licentioase, unde sunt ***** scrie c@cat
                sigpic

Comment

• Mai Mihaitza intradevar eu nu am mai participat la intalniri din toamna(probleme personale) dar pe forum am intrat cel putin de 2 ori pe saptamana chiar daca nu am avut post-uri. Eu mai bine zic sa renuntati amandoi si sa punem pe altcineva asa ca sa nu mai impartiti voi clubul in doua, pt ca sincer ori suntem o echipa ori numai suntem deloc(parerea mea). Sper sa nu va suparati nici unul pe mine si sa veniti la intalnire duminica ca sa clarificam lucrurile in particular si sa nu mai continuam cu injurii pe forum, ca si asa cred ca alte judete ne vad ca pe niste necivilizati.
                  sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Ma scuzati ca scriu si eu cateva randuri aici la voi.

Sa stiti ca nu organizatorul conteaza intr-o comunitate...ci membri ei.

Noi brasovenii...sau cel putin majoritatea dintre noi am convenit ca e mai bine fara organizator...cel putin pentru moment (chiar daca a facut cateva chestii foarte bune pentru club...are multe defecte) din aceasta cauza acum nu avem organizator ,daca la un moment dat vom simti ca avem nevoie de unul...o sa il alegem .

Puteti si voi incercati fara organizator...si daca nu va place..va puneti de acord si alegeti pe cine vreti voi.

Intotdeauna sa hotarati voi ce este mai bine pentru voi...nu organizatorul.
                    Sper ca nu vau deranjat prea mult cuvintele mele.

Mi se pare penibil ca organizator sa incepi sa zici ce ai facut sau ce a facut celalalt pentru club...membrii ar trebui sa spuna...nu organizatorii...
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Cea mai buna solutie, discutia "face to face"! Ne vedem la intalnire sa clarificam lucrurile ca niste barbati adevarati, nu ca niste muieri pe la "colturile tastaturii". Imi sunteti prieteni amandoi, amandoi aveti dreptate, dar e democratie fratilor. In politica este la fel: prietenie, favoritism, pile, cunostinte si relatii. Daca votam prost, prost o ducem, votam bine bine o ducem. Eu sper sa o ducem bine indiferent de cine o sa fie organizator. Multa bafta candidatilor!: -

Comment

• Multa bafta la Bucuresti Zycule .. sa castigi multe premii

Comment

• GMC-ule, te mananca limba tare.
                          N-ar fi mai bine sa va abtineti pana va voteaza? Sau iar trebuie sa recurgem la banarea voastra?

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                            KeanuRev, LimitEdition, ALin007, Cobra.....pai bine bre, se poate sa votati? Sau aveti radacini prin Ploiesit?

Urmatorii de voteaza si nu-s din Ploiesti, vor primi un cartonas rosu

Nu le-am anulat voturile, caci nu am acum.
                            Cezar... eu nu am LoganClub in Plopeni .. consider ca apartin de Ploiesti ?! sau ... ?!! ... voi ce considerati ? Ar trebui sa-mi deschid Club in Plopeni ?!

Da sigur bre, nu-i bai, scuzele mele.
                            Last edited by Cezar; 12 March 2010, 19:47.
                            Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

• Votul lui Cobra as vrea sa fie luat in considerare .. pentru ca e un eventual membru pe care sa il corupem sa vina la cat mai multe intalniri !
                              Nu or sa fie luati in considerare doar cei care nu sunt din Prahova .. in rest membrii prahoveni care vin sau nu la intalniri au dreptul sa voteze .. ca poate cu ocazia asta or sa fie mai activi !!

Comment

• ZICU vezi k ti-am pus poza facuta acum in Threadu cu poze ;) Duminica seara te astept cu medalia ;) BAFTA BRO !!!
                                Attached Files
                                Last edited by PH-16-GMC; 12 March 2010, 23:00.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google