Ma baieti.. Nu ma lasati sa mor prost
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 60CRY View PostMa baieti.. Nu ma lasati sa mor prost
ceva ceva se simte DAR NICI CHIAR ASA
un filtru sport iti da maxim doi cai frumosi da tred sa fie de calitate nu chinezari la 60 ron
da ai un sunet de zici ca ai in plus 20baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Un filtru de carbon original vine cu carcasa, si are ca un racord flexibil care se coboara pana jos in bara sau undeva sa traga numai aer rece. treaba cu 10 cai sau alte alea sunt minciuni totale, iti spun ca filtrul sport se simte umpic daca iti faci exacuarea cap coada inox, automat evacuand repede trage si aer mai mult.
Comment
-
Discutii generale ploiesti
Originally posted by 60CRY View Postzycule, hai sa ii aratam de ce e in stare 1.4 mpi
Pe tine ramane sa te anunt cand imi rez problema si mai facem o incercare:P.
Ca un sfat pana imi rezolv masina poti sa te dai Zycu, ca acolo se vede dif la soft.
Ca sa fac pe toata lumea sa intelega problema si sa nu creada cineva ca imi caut scuze am 2 motive din care momentan nu pot sa concurez:
1)cauciucruile de vara nu isi fac treaba pe frigul care este noaptea si ratez startul mereu cum am facut si data trecita cu tine de mi-ai dat la treapta 1-a o masina si ceva si apoi de abia te-am mai recuperat, si nu imi permit luxul sa iei iar o masina in fata ca suntem tot de aceeasi cai si logic ca o masina avans se simte si trebuie sa ii rup iar capu sa te prind din urma.
2) am un injector care din cauza la GPL merge cand vrea el si se simte ca face figuri, asta nu ar fi problema ca asa imi merge de cateva luni dar aderenta e principala.
Originally posted by ALEX_BZN View PostSa treaca frigul, ai vazut ca nu refuz dar ti-am explicat la sala situatia, rezolv problema cu injectorul si apoi nu refuz. Merg pe idee ca pierd castig important e sa particip. Cu zycu nu mai ma dau ca m-am saturat ma dau de vreo 2 ani cu el si nu reuseste sa ma faca)).
Pe tine ramane sa te anunt cand imi rez problema si mai facem o incercare:P.
Ca un sfat pana imi rezolv masina poti sa te dai Zycu, ca acolo se vede dif la soft.
Ca sa fac pe toata lumea sa intelega problema si sa nu creada cineva ca imi caut scuze am 2 motive din care momentan nu pot sa concurez:
1)am puse cauciucurile de vara nu isi fac treaba pe frigul care este noaptea si ratez startul mereu cum am facut si data trecuta cu tine de mi-ai dat la treapta 1-a o masina si ceva si apoi de abia te-am mai recuperat, si nu imi permit luxul sa iei iar o masina in fata ca suntem tot de aceeasi cai si logic ca o masina avans se simte si trebuie sa ii rup iar capu sa te prind din urma.
2) am un injector care din cauza la GPL merge cand vrea el si se simte ca face figuri, asta nu ar fi problema ca asa imi merge de cateva luni dar aderenta e principala.
Comment
Comment