Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• decat sa iei KN-uri dalea turcesti mai bine iei originale de renault(logan) ca sunt mult mai rezistente.

Comment

• aham.......o sa ma mai interesez
      montez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic

Comment

• loganul care nu are proiectoare din fabrica nu are nici instalatie .trebuie facuta de la 0.eu am montate proiectoare si instalatie separat cu buton la bord.

Comment

• Originally posted by bogdanionut View Post
          Cum arata stickerele ale Mihaitza sunt la fel ca cele vechi?
          Cred ca sunt la fel ca cele vechi .. eu nu am vazut nici o diferenta .. o sa le am duminica la mine daca ai nevoie de vreun set ..

Comment

• cu cat dai mihaitza setul de proiectoare??
            eu am bara de mcv..... dar nu am instalatie de proiectoare......

pfff......ce am citit si ce am inteles........scuze mihaitza....
            Last edited by yzzazu; 5 May 2010, 21:46. Reason: Automerged Doublepost
            montez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic

Comment

• stiker logan club cu roz ai mihaita ?:d sau niste floricele dalea roz
              fara linkuri externe

Comment

• A nu credeam ca ai facut alt model, vb tu odata de stickere pt aripi sau ma insel eu?
                sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Ba da .. dar abia mi le-a facut pe astea turturel .. o sa facem si d-alea .. dar o sa trebuiasca sa facem noi modelul si el doar sa le scoata ..

Zycule daca iti pui sticker cu Logan Club pt tine il fac si roz
                  Last edited by MihaitzaMCV; 6 May 2010, 14:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Daca aveam spirit artistic te ajutam dar nu ma pricep la desene, parca aveam pe cineva in club care se pricepe la photoshop, poate vrea el sa ne ajute?
                    sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• salutari tuturor.as vrea sa stiu si eu din baieti care sunt la noi pe forum mai bine zis ploiesteni are cineva montat distantiere la roti?

Comment

• deci....am auzit ca e nevoie de je pentru sigla
                        id meu :mihai_xzibit93
                        stabilim ce doriti(cine vrea)

Numai bine!

Comment

• Ce ziceti daca am merge pe undeva pe la munte la un gratar si sa facem chestia asta impreuna cu baietii din brasov ??
                          Propuneti o data si eventual o locatie pentru intalnirea asta .. astept raspunsurile voastre !

Comment

• Am si eu o problema cu un laptop .. nu imi merge netu la el decat prin USB .. eteherntu nu merge .. si asta dupa ce l-am reformtat .. si nu se mai aud nici difuzoarele , dar la casti se aude .. puteti sa imi recomandati si mie pe vreunu care chiar le are ?

Comment

• da, i-ati altul , e oferta acu si iti dau eu bani sa iti cumperi
                              Last edited by MihaitzaMCV; 13 May 2010, 11:06.
                              fara linkuri externe

Comment

• reinstaleaza driverele pentru internet si placa de sunet....poate e o problema de acolo.
                                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google