Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sunt constient ca o sa le simt ... oricum nu sunt sigur daca le iau sau nu

Comment

• daca ai banii si sunt bune adica sa nu fie patrate semerita
      vopsitorie preturi bune

Comment

• mai intreb odata... .. vine cineva la alexeni la curse?

Comment

• Vrei sa ne inscriem si noi Cryule ?

Comment

• vrei sa spargem vise la grupa S1??

Comment

• Si ia ziceti baietii .. ce ati facut in sesiune ? .. cu cate restante ati mai ramas ?

Comment

• eu am 2 restante la bzn

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
                  eu am 2 restante la bzn
                  dupa ce ai plecat tu m-am aliniat iar cu loganu de 1.6, ala care te-ai dat si tu cu el...aceeasi soarta pentru el a 3 a oara..ai vazut si tu cand te-ai dat cu el ca omu stie...dar cred ca atat poate un logan de 90 cai.....oricum ai stat si tu bine cu el.
                  Oricum cu loganu ala de 1.6 nu mai ma dau, deja am 3-0 si nu mai are rost....dupa ce iti schimbi gumele pe fata daca vrei mai facem o incercare.
                  Aseara mi-am luat-o rau de la o dacie 1310 ultimul model cu un motor de clio( modelu de prin 95)..m-a batut de 2 ori cu o masina...ce e corect ca omu scosese tot de pe ea..inclusiv canapele...eu aveam masina plina..mai fac o incercare cu ea goala sa vad care e treaba..si apoi va anunt. Oricum ma asteptam sa ma dea....din o dacie a mai ramas decat caroseria..restul de mecanica e de renault toata..motor, cutie, frane ...tot.

Comment

• voi unde va faceti ITPul? si cat costa?

Comment

• care nua au votat va rog sa votati caci particip in concurs http://www.loganclub.ro/forum/poza_c...-t23292p3.html multumesc celor care au votat pana acu
                      vopsitorie preturi bune

Comment

• back dupa ceva timp

fara restante momentan ca d'abia azi dau primul exam

Comment

• Eu de la 1 iulie o sa ajung destul de des prin Pitesti si Mioveni .. si o sa caut un magazin sa imi dea o oferta ceva .. si cine vrea o sa comandam de acolo .. ca teoretic e mult mai ieftin fata de noi ..

Comment

• Buna idee! Sa ne spui si noua!

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                              Eu de la 1 iulie o sa ajung destul de des prin Pitesti si Mioveni .. si o sa caut un magazin sa imi dea o oferta ceva .. si cine vrea o sa comandam de acolo .. ca teoretic e mult mai ieftin fata de noi ..
                              pe mine ma intereseaza daca te duci pe la craiova)) ca am daewoo dala)

Comment

• inca odata felicitari BZN'ule pentru tot ce ai facut serile astea ..m-ai linistit..promit ca nu o sa iti mai zic de revansa...o sa fiu baiat cuminte..doar o sa ma uit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google