Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am mai batut cateva masini in ultimele 2 zile, majoritatea peste caii mei adica doua de 90 cai si una de 105)..sa vedem ce mai urmeaza...sincer nu ma asteptam cu cea de 105 cai....dar aia e.

Comment

• Salutare din India baieti, ce mai faceti. Vad ca ati avut ceva activitate, bravo voua. Clubul e pe drumul cel bun tineti-o tot asa. Cum mai e prin romanica?
      sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Am tot citit posturile... BZNica abia astept sa te vad undeva in trafic sa vezi ce te infig eu cu aspiratorul meu de 1.4 daca am benzina )
        Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

• Toate bune si frumoase prin romanika bogdane .. ia zi .. venim si noi la tine ?

Cobra .. ai toata sustinerea mea .. ii arunc pioneze pe banda lui .. fac eu ceva ca prea si-a luat-o in cap

Comment

• bogdanionut ai vazut logane cu volan pe dreapta pea acolo? Uita-te la ele mai ales la interior si spunene si noua cum arata .In rest bafta pe acolo .La noi merge clubul
            vopsitorie preturi bune

Comment

• @cobra crede-ma 1.4 si 1.6 nu prea au sanse...a mea e remapata si ne-am dat de 2 ori...odata mi-a dat juma de masina odata o masina...bine...eu si acum am 195/65 de iarna...si chiar daca o sa imi schimb gumele tot nu am sanse recunosc ca trage masina lui mai ales a3atreapta 1 si 2 am fost in fata cam o masina si a venit pe a3a si m-a depasit...

Comment

• Originally posted by c0brA View Post
                Am tot citit posturile... BZNica abia astept sa te vad undeva in trafic sa vezi ce te infig eu cu aspiratorul meu de 1.4 daca am benzina )
                Man daca ai placerea eu nu refuz..ne gasim la un 402 si facem o proba....majoritatea cred ca am ceva umblat in ea dar nu e asa..o tin mereu din filtre, din ulei, e tot nou pe ea( ambreieaju are 30mii km, pompa de benzina noua, nu bate nu troncane....e pusa la punct si de aia.). Am avut asta iarna ceva probleme cu un injector de la GPL si apoi si-a revenit.....momentan am probleme cu plecatul de pe loc din cauza la gume...cam toti pleca in fata mea dar la a 2 a si a 3 a recuperez bine din handicap.
                Sincer nu o zic a misto,.....un singur logan m-a dat, cel cu SEA la numar, care a fost al lui Devil....e DCI si chiar face treaba cu un soft bun pea ea..ma da destul de rau..oricum e diferenta de cai..de la 75 ai mei pana la ai lui cu soft cu tot cred ca bate in 105-110..intotdeauna softu ajuta mult.
                Last edited by ALEX_BZN; 17 June 2010, 01:38.

Comment

• Glumesc si eu ... dar oricum poate o sa ne intalnim cine stie... in rest ce sa zic ... benzina , toate bune si frumoase ) Si poate ma ajuta si Mihaitza cu niste cuie pe banda ta )
                  Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

• cine si-a pus boxe pe 16 pe logan?de unde iau adaptorul ala pt usile de fata si cum il prind?surub sau merge pe silicon?

Comment

• Originally posted by nonameyet View Post
                      cine si-a pus boxe pe 16 pe logan?de unde iau adaptorul ala pt usile de fata si cum il prind?surub sau merge pe silicon?
                      siliconu nu cred ca tine la vibratii..indicat e sa prinzi cu surub calumea...nu stiu exact cum vine dar ca idee.

Comment

• fa si tu din o scandura lata cu soricelu`
                        Last edited by MihaitzaMCV; 19 June 2010, 18:47.
                        vopsitorie preturi bune

Comment

• am auzit la un baiat aseara un fel de problema de matematica...zice asa: 3 baieti se duc la un hotel...cazarea costa 10 lei de persoana...30 de lei in total...pentru ca au fost primii cazati, patronu hotelului vrea sa le dea 5 lei inapoi...ar veni 25 lei cazarea...baietii s-au gandit ca nu au cum sa imparta 5 lei la 3 si au vorbit cu patronu sa le dea decat 3 lei inapoi si 2 sa ii pastreze el..in felul asta cazarea ar costa 9 lei de baiat...9lei x 3 = 27 lei...27 lei au platit baietii 2 lei a luat patronu ... 27+2 = 29...unde e 1 leu...eu nu i-am dat de cap...incercati si voi

Comment

• 30-5=25; 25+2lei(patronul)=27;au ramas 3 lei;

adevarat 9x3=27 dar 3 pentru ca atatia baieti sunt care le-a ramas cate 1 leu de caciula.3 lei+27=30.

sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• corect ! bravo bidepa

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                                30-5=25; 25+2lei(patronul)=27;au ramas 3 lei;

adevarat 9x3=27 dar 3 pentru ca atatia baieti sunt care le-a ramas cate 1 leu de caciula.3 lei+27=30.

uite cine a facut matematica cu Soare in energetic..felicitari))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google