Maine noapte plec la mare .. mai vine cineva ?
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu ma stradui cu licenta)) mai am umpic si temin...dar inca nu am invatat..si mai e putin...cateva zile
"Sesiunea" se tine mereu.....in ultima vreme am fost multumit de masina... m-am tras cu o vectra de 1.8, aproape aceeasi greutate ca mine si stam amandoi la fel....nu da nimeni..plecam la fel, schimbam la fel si terminam la fel....oricum sunt destul de multumit ..la diferenta de cai si de motor de la 1.5 la 1.8 eu zic ca e bine tinand cont ca are si cuplu mai mare ca mine ca e motoru mai mare.
Amandoi avem multi km, eu am 200mii si el 250mii, tot cam pe acolo de obosit deoarece eu am gpl si tot cam aia e....Last edited by MihaitzaMCV; 27 June 2010, 20:35. Reason: Nu e nevoie sa dai quote la fiecare postare !
Comment
-
Aseara ''sesiune'' iar...adversarii variati
primu a fost un golf 3, cel portocaliu din oras cu motor de 1.8 si l-am batut de 3 ori deci 3-0
al doile-a adversar a fost dacia alba cu motor de clio care m-a batut iar cu o masina si umpic...e deja a 3 a oara deci nu mai are rost...
una peste alta sunt multumit....
Mihaitza te mai astept odata cu megane-ul sa vedem ce si cum dar dupa ce imi schimb gumele pe fata ca nu mai am ce sa fac cu astea care le am.
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostDa ma .. mai ne dam .. avem timp .. dar stai sa vina vreme frumoasa ..
Comment
Comment