Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maine noapte plec la mare .. mai vine cineva ?

Comment

• drum bun sa ne zici daca ti-a ajuns un plin
      vopsitorie preturi bune

Comment

• @Alex n-am facut cu Soare ....dar nu pot spune ca sunt bun la matematica...doar ca la asta mi-am dat seama ca ceva nu e corect...si am gasit "buba"..
        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Mai aveti cu bacu si cu sesiunea ? Ca e prea multa liniste pe aici ..

Comment

• Eu ma stradui cu licenta)) mai am umpic si temin...dar inca nu am invatat..si mai e putin...cateva zile
            "Sesiunea" se tine mereu.....in ultima vreme am fost multumit de masina... m-am tras cu o vectra de 1.8, aproape aceeasi greutate ca mine si stam amandoi la fel....nu da nimeni..plecam la fel, schimbam la fel si terminam la fel....oricum sunt destul de multumit ..la diferenta de cai si de motor de la 1.5 la 1.8 eu zic ca e bine tinand cont ca are si cuplu mai mare ca mine ca e motoru mai mare.
            Amandoi avem multi km, eu am 200mii si el 250mii, tot cam pe acolo de obosit deoarece eu am gpl si tot cam aia e....
            Last edited by MihaitzaMCV; 27 June 2010, 20:35. Reason: Nu e nevoie sa dai quote la fiecare postare !

Comment

• care aveti un v cromat pe acasa?

care aveti un v cromatcare nu va mai trebuie?
              Last edited by sli_waz; 27 June 2010, 22:08. Reason: Automerged Doublepost
              vopsitorie preturi bune

Comment

• Aseara ''sesiune'' iar...adversarii variati
                primu a fost un golf 3, cel portocaliu din oras cu motor de 1.8 si l-am batut de 3 ori deci 3-0
                al doile-a adversar a fost dacia alba cu motor de clio care m-a batut iar cu o masina si umpic...e deja a 3 a oara deci nu mai are rost...
                una peste alta sunt multumit....
                Mihaitza te mai astept odata cu megane-ul sa vedem ce si cum dar dupa ce imi schimb gumele pe fata ca nu mai am ce sa fac cu astea care le am.

Comment

• Da ma .. mai ne dam .. avem timp .. dar stai sa vina vreme frumoasa ..

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                    Da ma .. mai ne dam .. avem timp .. dar stai sa vina vreme frumoasa ..
                    oricum acum fac o pauza...nu mai am gume pe fata..au ajuns deja la semnu ala de tocire..si nu vreau sa le dau pe sarme si apoi sa merg cu ele asa pana imi iau altele....dupa ce imi iau gume te anunt.

Comment

• citat din ALEXBZN Amandoi avem multi km, eu am 200mii si el 250mii, tot cam pe acolo de obosit deoarece eu am gpl si tot cam aia e....

In semnatura apare ca ai 1,5dci .Nu inteleg faza cu gpl-ul.

Comment

• are cielo nu logan.. 1.5 dohc sau nu stiu cum e la cielo

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
                          are cielo nu logan.. 1.5 dohc sau nu stiu cum e la cielo
                          Al meu e 1.5 Sohc(8 valve)......ala dohc e 16v al meu e de ala simplu de 75 cai nu de 90 cai.

Comment

• am o propunere pentru duminica sa fim cat mai multi pt a face poze pt un filmulet cu logan club ploiesti ce ziceti ?
                            vopsitorie preturi bune

Comment

• pro

Comment

• Sa speram ca tine si vremea cu noi .. ca zici ca e toamna tarziu acum .. nu ca e vara ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google