Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se pare ca nu mai sunt multe societati care accepta franciza 0%...asta dupa linkul dat de tine. O sa-ti urmez sfatul si o sa caut o societate de brokeraj. Stii vreuna? daca da, unde?

da de unde avantaje...nimic..imi si incarcau polita casco cu 100 de lei pentru o dauna de acum 2 ani de 22 de mil...nici macar la banca, in afara de comisionul de rambursare anticipata de 0%, nimic
    Last edited by bogdan1709; 6 September 2010, 17:53.

Comment

• O societate de brokeraj,unde am facut eu RCA pe 6 luni-176 de lei,este pe str.Gheorghe Doja,acolo aproape de hala,cum vi dinspre nord pe dreapta pe o alee asa,este si un centru de infrumusetare acolo...numai stiu denumirea dar sunt panouri cu reclame,si prin oras vei gasi daca esti atent,"cel mai ieftin RCA/CASCO."
      Imediat ce voi contacta o persoana iti voi spune si numele firmei la care el a platit 1 mil in plus la casco si nu are franciza.

Comment

• am vazut si eu acum cele postate de alex[bzn].BRAVO ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SE PARE CA SOFERUL E MAI IMPORTANT DECAT MOTORUL....FELICITARI!

Comment

• Multumesc! Daca nu aveam slikurile pe ploaia aia aveam sanse mai mari...am crezut ca o sa fie cald dar m-am pacalit..aia e....
          Last edited by MihaitzaMCV; 7 September 2010, 18:12. Reason: Nu e nevoie sa dai quote la ultimul mesaj postat ..

Comment

• pune sfi'u.. nu mai sta

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
              pune sfi'u.. nu mai sta
              Idei am multe insa lipsa banilor ma tine pe loc

Comment

• si eu i-as pune 2.0 de pe clio rs si dupa aia si turbo si dupa aia si niste aripi...sau daca nu mai imi ajung banii de aripi imi iau 2 cutii de redbull ca ala am inteles ca iti da aripi...daca ai cascaval in buzunar o faci sa zboare :-j

Comment

• eu sunt mai putin pretentios....1.6- 16 v-ul clasic pe logan mi-ar fi de ajuns.........

Comment

• Originally posted by cristiancorbu View Post
                    eu sunt mai putin pretentios....1.6- 16 v-ul clasic pe logan mi-ar fi de ajuns.........
                    La cat de usoara e solnitza(pardon solenza) AM GLUMIT) motoru de 16V ar rupe stilu..si e si bun de consum....e compromisul ideal ca sa zic asa.

Comment

• vine cineva la tulcea maine???drift drag expo

Comment

• je se duce la bucuresti la expo
                        poate vine cineva si pe acolo

Comment

• salutare
                          tocmai am terminat de montat faruri DAYLINE pe logan si arata super
                          ledurile se vad destul de bine si ziua se putea si mai bine dar asta e
                          este putin de munca la reglarea lor dar merita sa te chinuiesti
                          dau bine pe masina si vezi bine si noapte
                          Attached Files
                          http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• tocmai a dat soarele si nu prea se mai vad pozitiile
                            deci ledurile sunt slabe si cred ca o sa incerc sa pun alte leduri
                            http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• domnu' mirita ...te asteptam maine la intalnire la ora 18 sa vedem noile faruri!
                              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• cred ca ajung si eu la 6 diseara:d nu am mai fost de mult si imi e dor:P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google