Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o dai pierduta si gata

http://www.loganclub.ro/forum/campio...-t24922p5.html particip si eu la concursul cel mai tare interior dati si voi un vot multumesc mult si bafta
    Last edited by sli_waz; 23 August 2010, 22:43. Reason: Automerged Doublepost
    vopsitorie preturi bune

Comment

• da asa aveam si eu in gand,am fost azi la politie mi'au spus sa completez o cerere si sa o depun la chiseul 3,4 sau 7astazi era un puhoi de lume la ghiseele astea,m'a descurajat un pic dar vad eu cand voi merge sa depun cererea.

Comment

• Bai sli .. tu cu dsign te-ai pus sa concurezi ?? )

Comment

• ce are nu e tot logan da un vot acolo ca da bn daca iese ploiestiu
          vopsitorie preturi bune

Comment

• Ai 4 voturi .. si ala vreo 100 )

Comment

• pai votati ploiesteni ca sa avem si noi o victorie prin aceasta cale le multumesc celor care au votat si ii incurajez sa ma voteze cei care nu au votat ms
              vopsitorie preturi bune

Comment

• Ce vrajeala ai ))))))))))))))))))))) ..zi-le si tu la baieti ca dai o lada de whisky .. o masa la restaurant ceva ))))))))))))

Comment

• Originally posted by sli_waz View Post
                  o dai pierduta si gata

http://www.loganclub.ro/forum/campio...-t24922p5.html particip si eu la concursul cel mai tare interior dati si voi un vot multumesc mult si bafta
                  te-am votat si eu, nu stiu ce am votat acolo dar am facut un efort pt tine)

Comment

• bzn mersi mult
                    vopsitorie preturi bune

Comment

• Bai baieti ... am si eu o intrebare de curiozitate ... am vazut pe forum un kit xenon de 35W (cam micut dupa parerea mea) cu bec H7... intrebarea e se potriveste pe logan?

Comment

• din cate stiu eutrebuie sa fie h4ca sa ai doua faze
                        acu` depinde...daca le bagi in faruri cu 2 lupe(angel eyes) cred ca merge

Comment

• Bine nu aveam nevoie neaparat de bixenon ... ca nu folosim atat de mult faza lunga... si de angel eyes nu ma complic ... vreau sa il las cat mai stock la exterior

Comment

• se potriveste pe logan H7,insa e pentru proiectoare .

Comment

• h 4 in faruri bixenon nu ai cum sa pui numa o faza cati mai trebuie lunga la un fles si in proiectoare merge h11
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• lasa ca discutam diseara la intalnire ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google