se gaseste kit xenon h4 cu xenon doar pe faza scurta si pe lunga halogen...undeva la 150 160 lei
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
am vazut aseara un logan ph2 in bucuresti O:O...tanc era...avea niste jante cu buza...dar buuuuuuuuuza..probabil 9j ..aripi evazate..arata marfa rau ..si era destul de agil .. probabil 16v
ca tot veni vorba...daca ai jante cu 9j pe fata...oare nu are de suferit directia?
Comment
-
-
cu intarziere pun vreo 2 poze de la tg secuiesc.... nu era de grupa mea eram la libere))..el avea 2.0 24v turbo. si mi-a dat juma de pista..am batut si eu ceva, un cielo de 16V de 90 cai, o vectra de 1.6 16v de 101 cai si apoi a inceput ploaia si din cauza unui accident s-a amanat.
pun un link de pe youtube aici in care mai apar si eu.
apar si la minutul 2:55 si min 5:15 ....ma dotasem cu slikuri dar pe ploaia aia mi-am luat-o in barba rau de totAttached FilesLast edited by ALEX_BZN; 4 September 2010, 20:43.
Comment
-
salutare
acum 3 ani jumate am luat loganul prin credit la brd cu casco la asiban, contract pe toata durata creditului, pe 10 ani. Astazi am achitat intergral creditul si mi s-a spus ca, contractul casco se anuleaza. Am fost la Asiban (Grupama) sa-mi fac casco si mi s-a spus ca da, se face, 15 mil pe an. Cam mult in conditiile in care plateam 55 ron pe luna cand aveam creditul (casco full).
Stiti vreo societate unde sa dau mai putin si sa n-am nici probleme in caz de dauna?
Comment
-
Originally posted by dorupopa2006 View Postuite aici ...
in alta ordine de ideimai am un ph2 de la noi care imi place mult
Comment
-
@bogdan1709 ce hoti...,ai avut vreun avantaj ca ai achitat toata masina acum?oricum sincer mi se pare cam mult casco tinand cont k masina are deja o vechime de 3 ani jumate,indiferent de ce nivel de echipare ar fi avut,oricum oameni seriosi in plata unor eventuale daune reparate pe casco ar fi cei de la Allianz tiriac,spun asta pentru ca toti ii lauda si sincer nu am prea auzit pe nimeni sa se vaite de ei,in schimb iti recomand sa mergi undeva la o agentie de brokeraj si acolo vei primi o lista de la mai multe companii de asigurare si o vei alege pe cea care consideri de cuviinta,insa ai grija cu franciza,diseara iti voi spune si firma de asigurare care pentru 1 mil in plus platit la asigurare casco nu vei avea franciza la posibilele daune.
Aici si un link catre un site care te ajuta sa iti calculezi polita de asigurare
Comment
Comment