pana la urma si sudura e buna..la directie nu te joci ca e vorba de siguranta dar la evacuare zic ca merita incercat..poate e treaba si merge fara sa mai o schimbi....intai intereseaza-te bine sa nu arunci cu banii aiurea.
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumuesc mult baieti .. sper sa nu fie nevoie sa apelez la voi .. oricum tre` sa fac cinste .. ca sa fiu sigur ca ma primiti )
@BZN - mai bine dau un ban si o fac cum trebuie , decat sa umblu cu carpeli ..Last edited by MihaitzaMCV; 23 September 2010, 17:47.
Comment
-
Originally posted by cs16_marius View PostBZN-ule ! Te-am vazut ieri dupa-amiaza in sud ! Te duceai pe pod si nu mi-ai dat prioritate pe trecere )
Originally posted by Zycu View Postnumai la cielo merg carpelile mah )
Comment
-
si apropo dumnu' Mihaita aveti o sotie foarte serioasa la volan
i-am facut azi pe la blejoi semn cu farurile si nimic.
oricum credeam ca esti tu si cand am trecut pe langa masina am vazut cine conduce
Nu ca ar fi prima data cand ma tin scai de cate un logan din club si la un moment dat ma vad injurat de cate un parinte al unuia dintre voi. EX: myr_ul alb sau JICU
Comment
-
Originally posted by mirita adrian View Postsi apropo dumnu' Mihaita aveti o sotie foarte serioasa la volan
i-am facut azi pe la blejoi semn cu farurile si nimic.
oricum credeam ca esti tu si cand am trecut pe langa masina am vazut cine conduce
Nu ca ar fi prima data cand ma tin scai de cate un logan din club si la un moment dat ma vad injurat de cate un parinte al unuia dintre voi. EX: myr_ul alb sau JICU
PS: incepi sa te dai de gol ca te tii dupa nevasta lu mihaitza))
Comment
-
ATENTIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Am cea mai proasta veste (pentru mine): farurile DAYLINE au inceput sa scoate fum si cred ca in curand se vor aprinde. scot fum mai rau ca un trabant
asa ca de azi MYR-ul are farurile vechi. Asta e
asa ca cei ce le vor pe masina proprie sa se mai gandeasca putin
Comment
Comment