Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Domnu cu CZR merge cam tare prin oras )

Comment

• cat au costat xenoanele si unde?

Vand un nokia N70 black,250 de ore vorbite,card de 2 gb,cu semne uzuale de folosinta,fara zgarieturi sau alte chestii.-1.5 mil

Vand un nokia N70 black,250 de ore vorbite,card de 2 gb,cu semne uzuale de folosinta,fara zgarieturi sau alte chestii.-1.5 mil
      Last edited by Dreamer; 8 October 2010, 20:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mi le-am pus la baiatu ala cu hyundai...mi-a luat 360 de ron...cred k si Mihaitza tot la el si lea pus....nu stiu cand o sa ajung ca luna asta am prins aproape toate duminicile de zi.

Comment

• ahamMios.

Comment

• E baiat finut .. eu chiar il recomand .. si orice problema ai imediat iti rezolva ..

Comment

• s stii ca e baiat finut...ca mia dat garantie...si mia zis k dak mi se intampla ceva la instalatie s ma duc la el....ca o rezolva pe garantie

Comment

• cam liniste p'aici)

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
                  cam liniste p'aici)
                  E criza....facem economie si la cuvinte))

Comment

• s-ar putea sa ai dreptate bzn'ule

Comment

• Cu cine ma combin si eu sa imi montez plasa la bara cum are Cristi ?

Comment

• pai nu ai nevasta??glumesc)...intereseaza-te la baieti cum se prinde cel mai usor..greu nu ar fi vorbim

Comment

• mihai te-ai hotarat sa-ti pui plasa? ...pe mine m-a ajutat liviu sa pun plasa.vorbeste cu el.nu cred ca te-ar refuza.
                          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Dap .. incep sa am mai mult timp liber .. si vreau sa imi montez plasa .. am vazut pe o masina o plasa cu gauri mai rare .. acum sa ma duc sa caut pe la Brico pe undeva ..

Comment

• gasesti pe 23 august...cu gauri mai rare...cand am fost sa-mi iau eu aveau mai multe modele de plasa .....bafta!
                              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Cine are sa imi dea si mie o invitatie pe un torrent .. dar nu pe filelist ca am deja ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google