e cineva interesat de un apple 3g 16 gb??
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
La cati bani Cristi ?
Zi si tu un pret ..
Si apropo .. ma intreb daca am putea sa facem si noi o chestie frumoasa .. adica .. daca am putea sa strangem de la fiecare membru cate 50 ron , iar de banii stransi sa cumparam niste mancare si dulciuri ( ceva de genul asta ) pt un orfelinat .. eu zic ca ar fi frumos din partea noastra ..
Acum astept sa vedem reactiile voastre ..
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostLa cati bani Cristi ?
Zi si tu un pret ..
Si apropo .. ma intreb daca am putea sa facem si noi o chestie frumoasa .. adica .. daca am putea sa strangem de la fiecare membru cate 50 ron , iar de banii stransi sa cumparam niste mancare si dulciuri ( ceva de genul asta ) pt un orfelinat .. eu zic ca ar fi frumos din partea noastra ..
Acum astept sa vedem reactiile voastre ..
Comment
-
de banii aia iti iei un htc hd de moare veta!! opinia mea..!!;)
@MihaitzaMCV mai bine ..zic eu ..ca am strange frumusel de la toti si niste jucarii ..stiu eu ..alte cele..daca tot e.. ar fi intr-adevar o idee super..problema insa care se ridica la fileu"..cam naspa ales momentul..!?)) ... da ..o sa vina craciunul..insa..puii mei..la praful care este".. vedem.. insa..ca si alternativa..n ar fi o idee rea zic eu../?! nu? bineeee..cine ar avea si hainute..si alte cele..care nu mai sunt de folos..sau alte cele..presupun ca sunt bine venite..!! vedem oricum...;)... era bine daca se si mediatiza cumva chestia asta.... dar..vorba aia..sa nu intrecem limita!!!! vedem..discutam..propunem si ..ce o iesi..!!nu?;)SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
salutare din nou,nu stiu daca a aflat cineva dar o sa spun eu,cariera mea in logan club o sa cam ia sfarsit.
masina o sa fie in continuare,bine sanatoasa intr-un garaj dar eu o sa o mai conduc maxim 1 luna pe an.
o sa plec pt 6 ani in rusia la o bursa de studii,revin cu prezenta atunci cabd ma intorc,in club,intre-timp va doresc multa sanatate si spor in romanica noastra cacacioasa,poate poate o sa revina lucrurile in bine si aici
Comment
-
daca nu ma insel mihaitsa,este vorba de chederul ala care se baga pe marginea din partea superioara a motorului,acolo unde este grila aia de trage aer aeroterma si pe unde se pune lichid pentru spalare parbriz,mai jos un pic se aseaza chederul asta,cred ca pe el se inchide capota in partea dinspre parbriz.
Comment
-
Originally posted by Dreamer View Postdaca nu ma insel mihaitsa,este vorba de chederul ala care se baga pe marginea din partea superioara a motorului,acolo unde este grila aia de trage aer aeroterma si pe unde se pune lichid pentru spalare parbriz,mai jos un pic se aseaza chederul asta,cred ca pe el se inchide capota in partea dinspre parbriz.Attached Files
Comment
Comment