Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• s-a postat filmuletul de la intalnire pe undeva si nu am vazut eu?

Comment

• Inca il mai asteptam .. ((((((((((((((

Comment

• incet si sigur

Comment

• nu e filmuletu dar in seara asta va fi
          vopsitorie preturi bune

Comment

• Liviuleee, felicitari pentru vanzare!
            lipsa text

Comment

• Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: “Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa platesc tribut, daca eu nu pot sa ***??” Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare: “Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula, cat ai DEGETE si LIMBA… LEGEA tarii nu se schimba!!!

Comment

• aduce un pic a anunt la matrimoniale,sa intelegem ca tu cauti o fata pe care sa iti dovedesti maiestria cu care folosesti degetele si limba?

Comment

• nu nu ) dar totusi vreau sa imi fac o prietena si nu gasesc...toate fetele sa apeleze la mine

Comment

• Comment

• vezi ca ... nu e o reclama chiar de bun augur...!!!) insa..bafta?! sa speram ca nu ai sa ai ceva propuneri si de prin partea masculina...daca tot ..faci referire la cele actiuni" ce se pot efectua..folosind cele unelte" mentionate mai sus!?)))) vorba aia...unde dai si ..unde apare"!!?)))
                      SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• multumesc neo...poate apare cineva...FATA

Comment

• vreau sa imi fac o prietena si nu gasesc toate fetele sa apeleze la mine o telecomanda doua nu stiu nustiu deastea penala rau filmarea aia e un fenomen
                          vopsitorie preturi bune

Comment

• Vrem loganiste si nu gasim,Vrem loganiste si nu gasim,toate loganistele pe sa vina pe forumul nostru)k uite st baieti dornici aici asa k lasati`o pe aia q nujt dastea si logati`va degraba
                            TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

• nu numai loganiste...orice numai sa vina...si bicicliste ) ... vand samsung corby txt
                              Attached Files

Comment

• asa logan ce mi-am tunat )) ... god bless you Mishule
                                Attached Files
                                Last edited by PiciuX; 12 December 2010, 13:24.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google