Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la multi ANI SANATATE CAI MAI BUNA CA TOATE

DACA AS AVEA O DORINTA
    AR FI SANATATE CA SA LE FACEM PE TOATE
    2 O CAPRIOARE
    DACA AS AVEA 3 DORINTE SANATATE,CAPRIOARA
    3 SI O MASINA DE 300 CP DE PREFERAT LANCER EVO
    DACA AS AVEA 4 DORINTE SANATATE CAPRIOARE MASINA
    4SI O VILA LA MUNTE
    SI DACA AS AVEA 5 DORINTE
    5SANATATE CAPRIOARA MASINA
    5COPII MULTI
    6SI LA 6 DORINTA NU STIU DEASTEA DOUA O DOUA

AVETI GRIJA CUM CONDUCETI SA NU BETI MULT SI SANATATE
    SI NU UITATI DATI-O DEA LATU LA MULTI ANI 2011
    SI CACA AS AVE 6 DORINTE ....................... SI O VILA LA PREDEAL
    3
    vopsitorie preturi bune

Comment

• La multi ani si un an nou fericit...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• La multi ani TURBOOOOOOOO!!!

Comment

• la multi ani!

am si eu nevoie de o informatie de la voi. Stie cineva unde trebuie sa ma duc cu extinctorul si trusa medicala pentru reinnoire? se apropie verificarea si ambele sunt expirate

Comment

• bogdan eu am facut de 2 ori itp si nu m'a intrebat nimeni de ele,in curand or sa implineasca 5 ani de zile

Comment

• Originally posted by Dreamer View Post
              bogdan eu am facut de 2 ori itp si nu m'a intrebat nimeni de ele,in curand or sa implineasca 5 ani de zile

data trecuta m-au intrebat...si chiar vreau sa le am in regula,,deci nu stie nimeni?

Comment

• Nici mie nu mi le-a cerut, si dupa cate stiu stingatorul se cumpara altul nou, nu mai merge reinnoit.

Comment

• bogdan1709 nu se reinoiesc
                  treb sa cumperi altele trusa si stingator
                  cel mai bine e daca dasesti de imprumut de la cineva ,dupa le dai inapoi

ALEX_BZN , pune si tu linkul de la film si da de stire pentru urmatoarea intilnire eu vin negresit am 5 lei numai de 5 bani
                  baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• ba se reinnoiesc..la stingator se face proba de presiune si se da alt termen de garantie, iar la trusa se schimba cele cu termenul depasit..la trusa am gasit unde se face, pe langa prahova e un centru medical, dar pentru stingator inca n-am aflat

apropos..pe un prieten l-a oprit RAR pe la Paulesti si i-a verificat stingatorul si trusa..norocul lui ca le avea in ordine

Comment

• astia care fac asa sunt pusi pe japca,am dat si eu peste unu de Craciun cand veneam de la club , cum m'a oprit imi cere omologarea la folii ,ii dau hartia si imi zice ca ar fi trebuit sa am banut pe toate geamurile,dupa care imi zice ia sa vedem ce ai mai facut la masina dar i'a sarit ceva in ochi si mi'a urat drum bun
                      Last edited by Dreamer; 5 January 2011, 21:09.

Comment

• o sticla de Johnny Bravo?))

Comment

• numai umblu cu bautura in torpedou)) un abtibild

Comment

• tot vagabont ai ramas...ia zi mergem si noi vineri sa facem galagie la petrom??

Comment

• mergem mai ales ca bzn a zis ceva si de niste fete intr'o noapte pe mess

Comment

• daca e vorba de fete ma duc de azi si dorm in benzinarie acolo :>:>

nu e nimeni interesat de un corby txt...acte tot...cred ca mai are si garantie nu m-am uitat prin acte..facem un pret bun
                                Last edited by PiciuX; 6 January 2011, 15:47.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google