Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si la mine a sarit,dar asta sunt convins ca nu repara nimeni pe garantie.

Comment

• ar trebui sa repare...pentru ca e garantia la tabla...daca nu trebuie sa ii f***m in gura..pentru ca asta e o buba la logan

Comment

• au plecat baietii cu oraselul , deci maine la ora 16:00 la sala sporturilor , la scari ....
        Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
        Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
        Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• Electricieni Auto In Ploiesti

are cineva idee unde gasesc si eu un electrician auto bun in ploiesti?

Comment

• Mi-am montat azi comanda audio .. m-am chinuit un pic , dar a iesit binisor ..

Comment

• puteai sa intrebi pe piese sau cafenea. nu trebuia sa deschizi un nou thread

Comment

• sal am si eu o problema cu luminile din bord de la butoanele pt geamuri, ic, ac, aeroterma, si tot ce se gaseste pe panoul frontal. are cineva idee cum as putea sa rezolv aceasta probl. multumesc

Comment

• pai zi si ce problema ai

Comment

• Nu mai lumineaza .. probabil sunt arse nu ?
                    Trebuiesc schimbate .. exista un tutorial pe forum sau vina la o intalnire si poate te ajuta cineva sau te invata macar ..

Comment

• Daca a gasit cineva becurile acelea mici de la butoanele de comanda a geamurilor sa-mi spuna si mie unde .Am un beculet ars si nu am gasit nicaieri .Ma zgarie pe creier ca nu se aprinde .

Comment

• la densitron gasesti acele becuri

Comment

• becurile se numesc T5 se gasesc destul de usor pe 23 august
                          totusi recomamd inlocuirea lor cu leduri
                          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• si eu am o problema cu luminile de la aeroterma nu se mai aprinde de nici un chip ....
                            Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                            Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                            Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• si mie mi s-au ars cele de pe butoanele de la geamuri si de la inchiderea centralizata. cei de la Iatsa au spus ca trebuie sa schimbe butoanele ca nu au becuri pe stoc la "numai" 100ron butonul. cel de la consola l-au schimbat cu 26ron (manopera + bec)
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Sigurantele le`ai verificat??? apoi treci la schimbarea de becuri :-??
                                TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google