pt directie la ekatrust pe 23 august au atelier separat pt.constatare(30sau35lei nu mai stiu sigur) si reglare geometrie,si mai e unul atanasiu parca str.armasilor stiu ca acum 1 an mi a recomandat cineva acel service ca a fost multumit dar eu nu am fost acolo.
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
la atanasiu am mers data trecuta pentru constatare,eu ma gandesc ca poate e ceva mai exact decat un mecanic care trage de roti si constata,deoarece sunt destui useri aici pe forum care se descurca de piese originale si as vrea sa stiu ce sa comand,data trecuta pe langa ce mi s-a spus la constatare cand am desfacut masina am mai gasit si o bieleta antiruliu,iar din pacate asa pe fuga nu am gasit decat made in turkey.oare pe standul itp nu as afla mai concret?
Comment
-
dreamer-da la itp iti spune tot ce trebuie schimbat,chiar daca la alti mecanici ''ar mai merge'' acolo te resping pt. orice problema fie ea si minora daca nu dai spaga,vezi cat costa o constatare si daca iti convine...dar refuz sa cred ca un service autorizat dacia nu si face treaba pt. constatare,exemplu ai putea incerca la serus eu am fost multumit cand am facut acolo distributia,iar standuri itp sunt multe din cate am vazut,conteaza pretul,diferenta fiind de cateva sute de mii intre firme pt itp,multa bafta cu reparatia.
criraducanu83- asta cautai?-http://www.loganclub.ro/forum/vand_modul_deschidere_portbagaj-t30554.htmlLast edited by dorupopa2006; 9 February 2011, 19:46.
Comment
-
-
-
)))))))) sa se ia de mana cu Vanghelie ))))Attached Files
Comment
Comment