bagabontii care imi ofertati si mie un cd player,ceva boxe eventual si un casetofon ca ascult in general radio,nu imi dati scoruri mari la ele...
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
dau o sula de magar,azi m-au sunat jupanii de la brasov cum ca domne cand am luat masina am semnat pt viteza maxima de 90 km/h,iar ei pentru a reduce costurile au montat gps pe masini,astfel mi-au adus la cunostiinta ca am rulat pe tronsonu Campina-Ploiesti cu o viteza constanta de 140 km/h.Asta e maine o se le spun si eu ca diferenta dintre viteza reala si cea aratata pe ceas e de 10 km/h.
Comment
-
Salutare,
Maine ajung prin Ploiesti cu ceva treaba. Daca are nevoie cineva de mine, PM.
O seara placuta,
DocOferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by cristiancorbu View Postam si eu o intrebare: de ce pagina noastra de ,,intalniri locale[ploiesti]"este goala? celelalte cluburi au poze de grup ale membrilor, poze cu masinile,aniversare etc. noi cand o sa avem? cine tre sa se ocupe de chestia asta?
Comment
-
Originally posted by cristiancorbu View Postam si eu o intrebare: de ce pagina noastra de ,,intalniri locale[ploiesti]"este goala? celelalte cluburi au poze de grup ale membrilor, poze cu masinile,aniversare etc. noi cand o sa avem? cine tre sa se ocupe de chestia asta?sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Originally posted by Dreamer View Postdau o sula de magar,azi m-au sunat jupanii de la brasov cum ca domne cand am luat masina am semnat pt viteza maxima de 90 km/h,iar ei pentru a reduce costurile au montat gps pe masini,astfel mi-au adus la cunostiinta ca am rulat pe tronsonu Campina-Ploiesti cu o viteza constanta de 140 km/h.Asta e maine o se le spun si eu ca diferenta dintre viteza reala si cea aratata pe ceas e de 10 km/h.
Comment
Comment